Je kunt Glamour ook lezen op je iPad of een andere tablet. Glamour is te koop via onderstaande digitale kiosken.

SHOPPING

Apps

Je kunt Glamour ook lezen op je iPad of een andere tablet. Glamour is te koop via onderstaande digitale kiosken.

Apple Newsstand

Glamour is ook op je iPad en iPhone verkrijgbaar. Neem je een digitaal abonnement, dan ontvang je de eerste editie à € 2,69 gratis. Check snel: Appstore.com/GlamourNL. Ben je al abonnee? Dan heb je gratis toegang en kun je Glamour dus altijd en overal lezen. Vragen?

Google Play Newsstand

Glamour is vanaf nu ook op voor Android verkrijgbaar. Neem je een digitaal abonnement, dan ontvang je de eerste editie à € 2,69 gratis. Check snel: play.google.com/store/newsstand. Ben je al abonnee? Dan heb je gratis toegang en kun je Glamour dus altijd en overal lezen. Vragen?

Tijdschrift.nl

Deze app is vooralsnog alleen beschikbaar voor je iPad. Blader door de inhoudsopgave van alle tijdschriften en koop ze direct via je iTunes-account. Je kunt 'm hier downloaden via iTunes.

MagZine

Met de MagZine app voor je iPad kun je heel veel tijdschriften lezen. Een aantal is zelfs gratis. Op www.magzine.nu maak je eenvoudig een account aan en koop je losse edities die ook geschikt zijn voor Android en PC of MAC. Kopen via je iTunes-account is ook mogelijk. Downloaden via iTunes of download hier de Android app.

Bliyoo

Met de Bliyoo app kun je niet alleen heel veel tijdschriften lezen, maar vind je ook boeken en kranten in het Nederlands en in het Engels. Download de app via iTunes voor iOS. Android volgt snel.

TOP
Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten