Win! Carrière-kickstart van Colgate

Een sexy smile opent deuren. Maar of je nu gaat voor vuurrode lippen of een subtiele gloss, het valt in het niet als je tanden niet goed verzorgd zijn. Je entree op een hip feestje, een belangrijke presentatie op kantoor of een spannende date gaan nét even soepeler als je je mooi voelt, breeduit kunt lachen en lekker in je vel zit.

Colgate komt daarom met een nieuwe whitening-lijn: Colgate MaxWhite One. Microkristallen verwijderen zachtjes vlekken op je tanden, waardoor je je tanden binnen een week één tint witter maakt. Je koopt de tandpasta, tandenborstel en mondwater bij Kruidvat en Trekpleister.

Vooral voor young professionals tijdens een sollicitatiegesprek kan zo'n white smile het verschil maken. Carrière-psycholoog Roos Woltering: "Als je een mooi verzorgd gebit hebt, durf je sneller breeduit te lachen. En dat is zó belangrijk, want een grote glimlach zorgt voor een onuitwisbare eerste indruk, waardoor je in je verdere sollicitatieproces ook meer voor elkaar krijgt."

Winnen?
Glamour mag speciaal voor young professionals die een sollicitatiegesprek gepland hebben een waanzinnig cadeau weggeven. Als je wint krijg je persoonlijk stylingadvies voor je solliciaties, carrière coaching, een iPad 3 om vacatures te checken en inspiratie op te doen, een carrière-goodiebag, een styling cheque t.w.v. € 400, een professionele fotoshoot om je cv te sieren én een jaarpakket Colgate MaxWhite One. Oh my!

Vul hieronder het winformulier in, laat weten waarom jij deze kickstart nodig hebt en wie weet ga jij helemaal in stijl - iPad 3 incluis! - naar je volgende sollicitatie.

Bekijk ook

Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten