Amsterdam Fashion Week 2013

Tijdens de Amsterdam Fashion Week zijn er naast shows - die alleen bij te wonen zijn door the happy fewgenodigden - ook veel evenementen in Amsterdam waar alle modeliefhebbers bij kunnen zijn. Voor de meeste events heb je geen kaartjes nodig en het overgrote deel is gratis. Voor iOS en Android is een speciale app ontwikkeld waarin alle activiteiten zijn opgenomen. De gratis app loodst je van het ene naar het andere modespektakel en biedt daarnaast een livestream van alle shows. De app is onder de naam 'AFW' te vinden in de appstore.

Vrijdag 18 januari: CELEBRATE is de openingsparty van de Fashion Week, van 22.00 tot 04.00 uur in Club AIR. Je kunt een kaartje kopen voor € 15 in de voorverkoop.

Zaterdag 19 januari: Voor alle AFW bezoekers heeft Douglas een goodiebag en fashionable cake pops om van te smullen. Er is een Dior make-up artist in de winkel aanwezig en een Givenchy 'angel' voor parfumadvies.

Zaterdag 19 januari: 'Models on Ice'. Drie opkomende modetalenten tonen hier hun collectie. De eerste show start om 17.00 en de tweede om 18.00. De show vindt plaats op het Museumplein dus je kunt gewoon langslopen.

Zaterdag 19 januari & Zondag 20 januari: De expositie 'Awaken the Senses' laat foto's zien van fashion fotograaf Annemarieke van Drimmelen. Het is een intiem dagboek van 'the Stills woman'. Je kunt deze expositie bekijken van 10.00 tot 18.00 op de Cornelis Schuytstraat 16.

Maandag 21 januari: Van 11.00 tot 18.00 kun je genieten van 300 foto's gemaakt door fashionfotografe Viviane Sassen. Van campagnes voor Carven en Stella McCartney/Adidas tot editorials voor magazines als Wallpaper en Dazed & Confused. Je betaalt € 5 of € 3 als je een kortingspas hebt.

Dinsdag 22 januari: 'Daring Designers' is een presentatie voor de creatieve businesswomen onder ons. In Pakhuis de Zwijger wordt de doorgaande discussie over het combineren van creatie en handel besproken.

Donderdag 24 januari: Haarsalon en conceptstore Scandal{e} Experiments vertelt tussen 17.00 en 21.00 over nieuwe haarstijlen en technieken en introduceert een nieuw merk: One Wolf op de Bakkersstraat 13a.

Vrijdag 25 januari: Van 19.30 tot 20.00 toont Wandering Wonders zijn Autumn-Winter-collectie op de Zeedijk 54.

Zondag 27 januari: SALUTE is het closingevenement van de Fashion Week. Een kaartje kost € 18 in de voorverkoop. De avond begint om 23.00 in Transformatorhuis en eindigt om 03.00.

Vanaf zaterdag 19 tot en met zaterdag 21 januari is de bar van het Conservatorium Hotel extra lang open. Aan de Amsterdam Fashion Week's Late Night Bar kunnen alle modeliefhebbers een drankje komen drinken.

Meer informatie vind je op de website.

Bekijk ook

Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten