We presenteren met trots de covergirl van ons september issue: Nimuë Smit. Klik hier voor de backstage-reports van alles shoots die met Nimuë zijn gedaan. Hier vind je een kort beeldoverzicht van haar carrière.

SHOPPING

Nimuë's Style

We presenteren met trots de covergirl van ons september issue: Nimuë Smit. Klik hier voor de backstage-reports van alles shoots die met Nimuë zijn gedaan. Hiernaast vind je een kort beeldoverzicht van haar carrière.

Glamour's Hanneke vroeg het Nederlandse model tevens naar haar shoppingtips in New York, waar Nimuë tegenwoordig woont:

“Tijdens Fashion Week betalen veel modelabels in natura, zeker in New York. Sommige designerstukken die ik krijg zijn prachtig, andere minder mijn stijl. Ik denk wel eens: ik ga m’n eigen boetiek beginnen. Ik heb zoveel modellenvriendinnen die hetzelfde hebben. We zitten allemaal met kasten vol designerkleding die we nooit dragen. Die spullen kan ik natuurlijk ook allemaal in een winkeltje proppen. Maar tot het zover is, breng ik mijn items naar Tokio 7, 83 E. 8th Str, een vintage zaakje in de East Village. Zelf koop ik mijn kleding ook het liefst vintage. De rommelmarkten in New York zijn wat dat betreft een echt walhalla. Zo heb ik op de Hell’s Kitchen Flea Market (www.hellskitchenfleamarket.com) ooit een Burberry-jasje voor 40 dollar gekocht. En een Calvin Klein-blazer voor 5 dollar. Maar hét shoppinggeheim van New York is toch wel de Salvation Army Coat Sale. Drie keer per jaar georganiseerd door het Leger des Heils. Met de prachtigste (leren) jassen, tassen en schoenen van 1 tot 50 dollar. Ik vond er de vorige keer een prachtige trenchcoat van Christian Dior.”  

TOP
Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten