Academie Artemis open dagen

© Lotte Niens i.s.m. Sanja Marusic. Model: Sophie @ Dune Agency

Op zaterdag 10 en 17 november zijn de open dagen bij Academie Artemis, de hogeschool voor styling en vormgeving.

Op deze dagen kun je de Artemis opleidingen en cursussen ontdekken en de sfeer proeven. Van elke studierichting zijn studenten aanwezig met hun werk, zodat ze hun ervaringen met jou kunnen delen. Ook kun je de directie, docenten en studiebegeleiders spreken.

De open dagen van Artemis zijn bijna een dagje uit. De meest creatieve en innovatieve ideeën van studenten worden tentoongesteld. Van concepten voor modecollecties, foodproducten en mediacampagnes tot aan interieurconcepten.

Ook het werk van Lotte Niens (foto) tref je aan. Lotte studeerde Modestyling aan Academie Artemis en ontwikkelde een afstudeerconcept voor een bekend denimmerk. De bijhorende fotoshoot ontwikkelde Lotte samen met fotograaf Sanja Marusic. Sanja heeft al verschillende prijzen in ontvangst genomen voor haar fotoproducties voor bekende magazines en is regelmatig te zien tijdens exposities in verschillende steden.

De open dagen van Academie Artemis vinden plaats van 12:00 tot 15:00 u op 10 november in Rotterdam en op 17 november in Amsterdam.

Meer informatie vind je hier.

Bekijk ook