Abonnement op Glamour

Neem een abonnement


Glamour is het grootste modemagazine van Nederland. In elke editie vind je het laatste nieuws op fashion- en beautygebied. Van modeshoots tot shoppingpagina's. En dat is nog maar het begin. Glamour is dik en dat is niet voor niets: elke maand lees je interviews met celebs, verhalen over relaties, sociale trends en gezondheid, ideeën voor citytrips en vakantiebestemmingen, hippe interieurs, muziek- en boekentips. Kortom: alles wat het leven leuk maakt! Glamour is de enige everyday fashion guide die past in het leven van iedere vrouw én in elke handtas.


Naast up-to-date mode- en beautynieuws, sterke reportages en scherpe columns krijgen vrouwen uit de #generationglamour maandelijks een groot podium in het magazine. High fashion gestyled komen inspirerende Glamour-girls – van jonge ondernemers, bloggers, ontwerpers en actrices tot vrijwilligers, selfmade women en wetenschappers – voor het voetlicht en vertellen gepassioneerd over wat hen beweegt. Slim, sexy en upbeat!


Vier redenen om nu een abonnement op Glamour te nemen:


   1. Je krijgt Glamour thuisbezorgd nog voordat het tijdschrift in de winkel ligt. Een abonnement is bovendien voordeliger dan los in de winkel kopen.
   2. Je geniet als abonnee van exclusieve acties, aanbiedingen en kortingen.
   3. Je krijgt een fijn cadeau of korting, dat je zelf kunt kiezen!
   4. Als abonnee kun je Glamour gratis downloaden op je Iphone en/of Ipad.

Heb je vragen over het afsluiten van je abonnement op Glamour?
Bel dan met onze klantenservice.
Voor Nederland 0161 45 94 82 en voor België 014 40 45 27 (ma-vrij van 8:30 tot 17 uur).

Wil je een abonnement bestellen vanuit het buitenland (geen Nederland of België)? Neem dan contact op met de klantenservice via tel: 0031 161459482 of mail glamour@betapress.nl.