Abonnement op Glamour

Neem een abonnement


Glamour is het grootste modetijdschrift van Nederland. In elke editie vind je het nieuwste op mode- en beautygebied. Van fashion shoots tot shoppingpagina's. En dat is nog maar het begin. Glamour is dik en dat is niet voor niets: elke maand lees je interviews met celebs, verhalen over relaties, sociale trends en gezondheid, ideeën voor citytrips en vakantiebestemmingen, hippe interieurs, muziek- en boekentips. Kortom: alles wat het leven leuk maakt! Glamour is de enige everyday fashion guide die past in het leven van iedere vrouw én in elke handtas.


Drie redenen om nu een abonnement op Glamour te nemen:


      1. Je krijgt Glamour thuisbezorgd nog voordat het tijdschrift in de winkel ligt. Een abonnement is bovendien voordeliger dan los in de winkel kopen.
      2. Je wordt als abonnee automatisch Glamour GoldMember. Daarmee kun je elke maand genieten van exclusieve acties, korting en aanbiedingen.
      3. Je krijgt een fijn cadeau, dat je zelf kunt kiezen!

Heb je vragen over het afsluiten van je abonnement op Glamour?
Bel dan met onze klantenservice.
Voor Nederland 0161 45 94 82 en voor België 014 40 45 27 (ma-vrij van 8:30 tot 17 uur).

Wil je een abonnement bestellen vanuit het buitenland (geen Nederland of België)? Neem dan contact op met de klantenservice via tel: 0031 161459482 of mail glamour@betapress.nl.