Happy Woensdag Champagnedag!

WIN! 3x Maison Scotch by Scotch&Soda item naar keuze

Happy Woensdag Champagnedag!

Happy Woensdag Champagnedag! Deze week maar je 3x kans op een Maison Scotch item naar keuze. Aangeboden door VT ModeJe kunt het je nu nog bijna niet voorstellen, maar de voorjaarscollecties stromen de winkels binnen. Shop bij VT Mode je nieuwe zomergarderobe bij elkaar. Met meer dan vijftig merken vind je altijd iets leuks. 

Voor de voorjaarscollectie gaat Maison Scotch terug in de tijd naar het jaar 1954 op het eiland Izu Oshima, een vulkanisch eiland midden in de Japanse Oceaan. Op het eiland staat een Wiskeybrouwerij met een indrukwekkende dame als eigenaresse. Aan het eind van de dag gaan de eilandbewoners naar het strand en feesten ze in het licht van de maan.

In de collectie vind je vulkanische wassingen, Japanse bloemen en bandanaprints. Een kleurenpallet van rood en wit in combinatie met indigo maakt dit de perfecte mix voor komend voorjaar.

Meedoen kan tot 23.59. Niet gewonnen? Shop dan tot 1 februari 2017 de complete Maison Scotch collectie van VT Mode met 20% korting. Code:  VT-MS-20

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten