Happy Woensdag Champagnedag! Staan vrolijke, schitterende sieraden ook bij jou op je wishlist voor deze zomer? Vandaag maak je kans op een set sieraden van TOV Essentials t.w.v. maar liefst € 346.

Win! Een set van TOV Essentials t.w.v. € 346

Happy Woensdag Champagnedag!

© TOV Essentials

Happy Woensdag Champagnedag! Staan nieuwe sieraden ook bij jou op je wishlist voor deze zomer? Dan is het vandaag misschien wel jouw lucky day. Je maakt namelijk kans op een set sieraden van TOV Essentials t.w.v. € 346. 

De set van TOV Essentials bestaat uit vier accessoires:

Atlantis silicone watch
Dit chique blauwe, siliconen horloge gecombineerd met subtiel rosé-goud zorgt voor een classy en frisse look. De klok is waterdicht en heeft een Miyota uurwerk. (t.w.v. € 129.00)

TOV Essentials

LOVE 1. Bracelet  
TOV staat bekend om de iconische schakelarmbanden. De LOVE 1 bracelet is een limited edition uit de Cruise Collection en is bijna overal uitverkocht. (t.w.v. € 89).

TOV Essentials

Kiss me – necklace
Deze 85 centimeter lange, subtiele witgouden ketting kun je bijna overal bij combineren. In de pendant staat #kiss gegraveerd. Dit geeft je hals een lieve uitstraling. Het sterretje maakt de ketting speelser (t.w.v. € 89).

TOV Essentials

LOVE EYES – earrings
De oorbellen zijn geïnspireerd op de bekende hearteyes-emoji van WhatsApp. Zijn deze pareltjes voor je oorlellen niet super cute en humoristisch? (t.w.v. € 39).

TOV Essentials


Je kunt meedoen tot 23:59.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten