Happy Woensdag Champagnedag! Vandaag maak je 2x kans op een yoga-beginnerscursus t.w.v. € 120 + Yoga & Mannen boek t.w.v. € 14.95. Leuk als cadeau voor jouw vader, een goede vriend of je lover!

Win! Een yoga-beginnerscursus t.w.v. € 120 + het Yoga & Mannen boek t.w.v. € 14.95

Happy Woensdag Champagnedag!


Johan Noorloos, schrijver en eigenaar van De Nieuwe Yogaschool, schreef er het inspirerende boek ‘Yoga & Mannen’ over. Vandaag maak je 2x kans op een yoga-beginnerscursus t.w.v. € 120 + Yoga & Mannen boek t.w.v. € 14.95. Leuk als cadeau voor je vader, een goede vriend of je lover.

Van topsporters tot advocaten en studenten
Dat yoga steeds hipper wordt, wist je waarschijnlijk al. Johan ziet dat steeds meer mannen in zijn yogaschool de weg naar de yogamat vinden. Van topsporters tot advocaten en studenten: ze doen aan yoga en meditatie om datgene waar ze dagelijks mee te maken hebben meer kwaliteit en verdieping te geven.

Het boek
In het boek Yoga & Mannen, waar jij vandaag kans op maakt, leer je over de achtergrond, geschiedenis en filosofie van yoga en meditatie. Alles toegespitst op mannen. Ook bevat het een krachtige yoga work-out en twee effectieve meditatieoefeningen.

Yoga & Mannen


De beginnerscursus
Als winnares krijg je een yoga-beginnerscursus bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Johan heeft deze cursus opgezet voor mensen die graag een start met yoga en meditatie willen maken, maar niet goed weten hoe en waar te beginnen. Hij zal vier van de zes lessen geven. De andere twee worden verzorgd door andere yoga-docenten van De Nieuwe Yoga School. Naast het fysieke aspect wordt er ook aandacht besteed aan onderwerpen als filosofie, geschiedenis, meditatie, adem, energie, en de verscheidenheid aan yogastromingen. 

Je kunt meedoen tot 23:59 uur. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten