Tijdens het openingsevent van Art of Beauty in de Bijenkorf kun je deelnemen aan verschillende beauty-workshops van onder meer Chanel en MAC. Ook is er een live-uitzending van Glamour Beauty TV, waarin dit keer Donny Roelvink en Kay Nambiar te gast zijn.

Win! VIP-tickets voor het openingsevent van Art of Beauty in de Bijenkorf samen met Glamour

Ook Donny Roelvink en Kay Nambiar zijn aanwezig voor de live-uitzending van 'Mooi Man'

Maak kans op VIP-tickets voor het openingsevent van Art of Beauty in de Bijenkorf samen met Glamour.

Bij Glamour zijn we gek op all things beauty. Via onze app Glamour Beauty TV houden wij je dagelijks op de hoogte van het laatste beautynieuws en in het blad staan de mooiste beautyseries en –shoppings. We zijn dan ook de trotse mediapartner van Art of Beauty in de Bijenkorf. Tijdens het openingsevent maak je kennis met de nieuwe geuren en kleuren van het zomerseizoen én ontmoet je het team achter Glamour Beauty TV.

Glamour-lezers maken kans om aanwezig te zijn bij de opening van Art of Beauty op donderdag 20 april van 17:00 - 21:00 uur in de Bijenkorf Amsterdam. Doe mee aan verschillende beauty-workshops (o.a. van Chanel, MAC, Dior en Lancôme) en luister naar een Beautytalk, met onder andere beautyexpert Nina, het gezicht van Glamour Beauty TV. Ook is er een live aflevering van Mooi Man, onze hilarische hitserie op Glamour Beauty TV, waarin dit keer Donny Roelvink en Kay Nambiar over make-up en beauty praten. 

Last but not least krijg je een goed gevulde goodiebag (met onder andere merken zoals Givenchy, MAC, Lancôme en Estée Lauder) mee naar huis.

Meld je snel aan en maak kans op 2 VIP-tickets voor jou en je beste vriendin. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten