Zo creëer je de perfecte peachy summer look

Make-up artist Celine Bernaerts legt in 4 stappen uit hoe je de look maakt

De zomer staat voor de deur en daar hoort een nieuwe make-up look bij, nietwaar? Denk aan een frisse oogopslag met warme, bruine accenten voor een natuurlijke, peachy summer glow.

Make -up artist Celine Bernaerts gaat samen met Famke Louise de challenge aan: de perfecte peachy summer look. In de video zie je hoe ze het ervan afbrengen.

Wil je dezelfde look creëren? We leggen stap voor stap uit hoe je dat doet.

1. Oogschaduw
Met de Full Matte Shadow 'Impulsvie Pink' van Yves Saint Laurent Beauté krijg je de perfecte peachy kleur. Extra fijn: het is een liquid oogschaduw die mat opdroogt, zodat-ie niet gaat vlekken boven de oog.

Experimenten met oogschaduw? Ga voor de 'blush eyeshadow-look,' zoals Celine laat zien aan het einde van de video. Die maak je door eerst de oogschaduw aan te brengen, dan te blenden en het vervolgens steeds groter en groter te maken, tot je heel je cheekbone hebt meegenomen.

2. Mascara
Voor iedereen die nog altijd op zoek is naar een mascara die het dikke, false lashes effect geeft: de De Mascara Volume Effet Faux Cils van Yves Saint Laurent Beauté biedt uitkomst. Door de nieuwe formule met arganolie worden de wimpers ook nog eens goed verzorgd.

3. Concealen
Wil je bepaalde plekjes iets oplichten, bijvoorbeeld het gedeelte onder de oog, dan kun je de Touche Éclat High Cover van Yves Saint Laurent Beauté het best gebruiken.

4. Highlighter
De finishing touch: de wangen highlighten. De Touche Éclat Shimmer Stick van Yves Saint Laurent Beauté is een beetje bronzy, zodat die warme, beachy-look weer goed naar voren komt.

Et voilà: iedereen zal denken dat je net terugkomt van een weekendje Barcelona.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Body