Glamour Beauty Festival 2019: Dit zijn alle sprekers

Romee Strijd! Kaj Gorgels! Dilan Sabah! Selma Omari! Isadee Jansen!

beauty-festival-beauty-workshops-glamour
Jouke Bos

Behold! Dit jaar vindt op zaterdag 16 november én zondag 17 november het Glamour Beauty Festival plaats in onze hoofdstad. Twee dagen lang neemt Glamour het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam over met beautytreatments, touch-ups, workshops en beautytalks mét bekende beautyexperts. De eerste sprekers zijn bekend. Zit je er klaar voor?

Wat het kost? De tickets zijn €25 exclusief servicekosten, maar inclusief een hele fijne (en goedgevulde!) goodiebag met een minimale waarde van €120 . Koop nú je ticket(s) hier.

Zaterdag 16 november

Kaj Gorgels
Hoofdredacteur Anke de Jong en presentator en comedian Kaj Gorgels nemen de stand van zaken in de beautywereld door. Wat vinden wij van het heersende schoonheidsideaal, hoe zit dat met het perfecte plaatje op Instagram en krijgen we van filters echt een complex? En zoals we allemaal weten doen we dat met Kaj met een dosis humor. Lachend en vol zelfvertrouwen de dag vol beauty beginnen leek ons een puik plan.

Instagramworkshop
Altijd al willen weten welke filters, apps en fancy snufjes influencers gebruiken? Juultje Tieleman en Rianne Meijer verklappen het in deze workshop.

Business Babes
In de business babes talk zullen onder andere Charlotte en Philipinne (The Coucou Club), Rochelle Peetoom en Pamela Wade (head of beauty Zalando Beauty) álles onthullen over hun vak: hoe run je een beautyplatform? hoe investeer je in je eigen bedrijf? hoe zorg je dat je winst maakt? Breng pen en papier mee en let's get down to business.

Skincare Masterclass
Wat je kan doen om een glowy en mooie, gezonde huid te krijgen en - belangrijk - te houden? Tijdens déze talk kom je er dankzij een specialist van Paula's Choice achter en weet je précies wat jouw huid nodig heeft. Een stoomcursus skincare, if you will.

Hair Talk
Dág bad hair day, hállo glanzende volle bos. Influencer Isaya Elais, haarstylist Floor Kleyne en Siko van Berkel (dé kapper van Amsterdam) geven tips en tricks voor only good hair days.

Naakt op Instagram: feministisch of niet?
Feministen als Emily Ratajkowski en Kim Kardashian zijn het over een ding eens: naakt op Instagram is een vrije keuze, en dus feministisch. Zijn we het daar wel mee eens? Adjunct Hoofdredacteur Yeliz Cicek gaat in gesprek met YouTuber Selma Omari, influencer en model Isadee Jansen en Marie-Lotte en Nydia, bedenkers van het boek en de podcast Damn Honey. Discussieer je mee?

Zondag 17 november

Main act: houden we nog even geheim
Máár geloof ons, worth the wait.

Make-up Masterclass door Dilan Sabah
Youtubesensatie en make-upartiest Dilan Sabah (fixt onder andere de stunning make-up van Monica Geuze!) geeft een live make-up tutorial. Haar mantra luidt: make-up, good vibes en lots of glow. Adjunct Yeliz zal proberen de trucs van Dilan te ontdekken en de vragen van het publiek te beantwoorden.

The Big Chop & Wigs
Digital editor Zoé van Halen schreef onlangs een verhaal over haar big chop. We gaan in gesprek met haarstylist Eldridge Mullenhof over haar en pruiken. Ook fashion editor Esmeralda sluit aan, die een aantal jaren geleden al koos voor een big chop.

Money Talk
Money, money, money, must be funny, dus organiseren we een superleuke Money Talk, waarin je álles te weten komt over geld. Jouw geld. Expert Susanne Scheepers van Rabobank laat zien dat íedereen kan sparen voor dat droomhuis, verre reis of auto. Columnist Julia Mekkes en ook Fashion Editor Esmeralda Schipper sluiten aan en delen hun visie op geld. Esmeralda deelt ze haar geheimen voor budgetshoppen.

Delia Skin Master
Denk je huidje Bella Hadid, dan denk je aan Delia Skin Master. De skincaregoeroe van Nederland is aanwezig op het Beauty Festival en deelt al haar geheimen met ons! Hoofdredacteur Anke - geobsedeerd met een gladde huid - zal haar het hemd van het lijf vragen. En jij heb de kans haar te ontmoeten en jouw prangende vragen te stellen.

NARS: Sara Vles make-up tutorial
Beautyexpert Sara Vles zal in een skindemo laten zien hoe je een glowy skin krijgt, óók in de wintermaanden. Kom maar op met die winter! Heb jij een burning beauty question voor het brein achter NARS? Houd ons Instagramkanaal in de gaten. De leukste vragen zal onze creative director Saskia van Langevelde vragen, namens jou.

De komende dagen maken we meer namen van sprekers op het festival bekend, stay tuned!

What you need to know
Glamour Beauty Festival is hét beautyfeest waar je bij moet zijn.
Datum / 16 & 17 november 2019
Locatie / KIT Amsterdam
Tickets / zijn €25 exclusief servicekosten, en inclusief een hele fijne (en goedgevulde!) goodiebag met een minimale waarde van €100 . Koop nú je ticket(s) hier.
Bonus /Bij een dubbelticket krijg je nu voor €5 extra, maar liefst 4 issues van Glamour thuisgestuurd.

Bij elke talk, met uitzondering van de hoofdtalk, is er plek voor 100 personen. Het first come, first serve principe is hier van toepassing. Dus: zorg dat je er op tijd bij bent!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Body