Dit zijn de beautyfavorites van: Kae Sutherland

"Dit skincare product vind ik echt een must"

de favs van kae sutherland
Kae Sutherland

In Glamour's rubriek ‘De beautyfavorites van’, gaan we op zoek naar de beauty- en skincare geheimen van inspirerende vrouwen en influencers. Zij doen een boekje open over hun favoriete merken en producten en delen handige tips. Deze keer: Kae Sutherland.

Wie is Kae Sutherland

Kae Sutherland woont samen met haar vriend Diego en dochtertje Loua in Amsterdam. Op Instagram (@kaesutherland) deelt ze dagelijks de mooiste en kleurrijkste foto's met haar 166.000 volgers. Daarnaast runt ze maar liefst drie (!) bedrijven; sieradenmerk 4 Ever With Everyone, social media agency A-Sociaal Media én restaurant Bam Boa. De influencer is van alle markten thuis. Zou ze dat ook zijn op beauty- en skincaregebied? Glamour zocht het uit.

Skincare- en make-uproutine

Kae noemt haar skincareroutine 'super easy'. "Ik was mijn gezicht altijd direct wanneer ik wakker word met een warm washandje. Daarna gebruik ik de Rose Noire Skin Infusion crème van Sisley óf de Magic Cream van Charlotte Tilbury, vervolgens de Rose Noire Fluid Contour oogcrème van Sisley en als laatste breng ik de Luminous Silk Hydrating Primer van Giorgio Armani aan op mijn huid. That's it. Ik heb een normale huid, daarom wissel ik vaker van producten, maar dit zijn echt mijn favs," vertelt Kae. "O ja, niet te vergeten; ik zorg er altijd voor dat, wanneer het mooi weer is, ik mijn huid insmeer met zonnebrandcrème, en in de avond gebruik ik de Body Milk van Biotherm om mijn huid te beschermen en voeden. Dit is een echte must!"

Na de skincareroutine komt de volgende stap; de make-uproutine. "Ik gebruik niet heel veel make-up. Voor mijn dagelijkse make-uplook gebruik ik de Power Fabric High Coverage Liquid Concealer van Giorgio Armani om snel de wallen onder mijn ogen weg te werken. Daarna gebruik ik de poeder, blush en highlighter uit het Cheek Stars Reunion Tour Palette van Benefit. Vervolgens gebruik ik de Gimme Brow+ wenkbrauwgel van Benefit in kleur nummer 6, top alternatief; HEMA wenkbrauwgel. Als laatst breng ik nog een beetje Ecstasy Balm van Giorgio Armani aan op mijn lippen zodat ze goed gehydrateerd blijven. Voilà, heel simpel!" Zo makkelijk kan je make-uproutine zijn. Ze vertelt wel dat wanneer ze een feestje of event heeft de Pillow Talk lipstick van Charlotte Tilbury gebruikt om de look helemaal af te maken, maar dat is écht alleen wanneer er iets speciaals is.

Als de brunette zou moeten kiezen tussen een make-uplook of de perfecte coupe, dan zou ze het wel weten. "Goed kapsel, als je haar maar goed zit, hè?" Voor haar haar heeft ze een standaard routine. Wassen, laten drogen en uiteindelijk een föhnborstel gebruiken om het haar in model te föhnen. "Het is echt heel easy. Als laatst doe ik nog een beetje haarolie van Gisou in mijn haar om het net dat beetje extra verzorging te geven. Done!"

Zien: Estafette Vlog Kae Sutherland

Beautygeheimen

Beautyfails. Een product kopen en het vervolgens op de verkeerde manier gebruiken; het overkomt ons allemaal wel eens, zo ook Kae. "Ik heb een keer een product gekregen en ging ervan uit dat het een lipstick was dus bracht ik het aan op mijn lippen. Het bleek uiteindelijk een crème blush te zijn. Achteraf dacht ik wel; 'Aha, daarom voelde het product zo stroef aan. Oeps!' Daarnaast heb ik wel ergere beautyfails meegemaakt. Ik zie wel eens foto's terug van mijn puberteit en dan denk ik: 'omg.' Ik bracht destijds altijd een zwart oogpotlood in de waterlijn van mijn ogen aan. Dit liep natuurlijk altijd extreem uit en dan had ik standaard zwarte kringen onder mijn ogen. Nu denk ik; 'Hoezo deed ik dat?! Als ik terug in de tijd zou kunnen gaan, had ik mijn zwart oogpotlood 100% zeker weggegooid."

"Verder kan ik het nooit laten om nieuwe make-up te kopen die ik niet nodig heb en uiteindelijk niet eens gebruik. Altijd als ik een make-upwinkel binnen kom, koop ik wel weer een product dat ik eigenlijk echt niet nodig heb." Same Kae, verkooppraatjes zijn ook véél te verleidelijk. "Vooral wanneer ze een complete make-uplook aanbrengen, moét ik al die producten hebben zodat ik deze full-glamour-look ook bij mezelf kan creëren, maar in the end gebruik ik ze niet eens."

Nog een laatste tip van de 26-jarige: "Wanneer je geen goed licht hebt tijdens het aanbrengen van je make-up, zie je niet goed wat je nu eigenlijk aan het doen bent. Zorg er daarom voor dat wanneer je je gaat klaarmaken, je een goede spiegel in huis hebt met genoeg daglicht. Dit scheelt je écht een hele hoop ellende."

De Favs Van Kae

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Body