Detox je beauty stash met Mascha van Beautygloss

'Ruikt het niet meer fris? Meteen weggooien'

Hé jij daar, in je huisje! We weten dat het in de huidige coronacrisis moeilijk is om constant positief te blijven. Om je een handje te helpen, proberen we voor de nodige afleiding te zorgen. Iedere dag om 12:00 gaat Glamour live op Instagram met een interessante, inspirerende en toffe gast. Deze keer gingen we live met Mascha Feoktistova over het how to beauty at home

Mascha van Beautygloss

In deze Live Met zien we Glamour's online editor Zoé die samen met Mascha van Beautygloss gaat kletsen over alles wat te maken heeft met beauty. Mascha vertelt dat ze op dit moment qua routines voornamelijk gewoon doet waar ze zin in heeft, maar wel iedere dag iets probeert te doen. "Ik merk dat wanneer ik helemaal niks doe, ik me een beetje belabberd voel", vertelt Mascha. "Ik gebruik minimaal make-up op dit moment. De producten die ik nu gebruik zijn; een BB cream, een beetje mascara en wenkbrauwgel." Mascha zorgt er wel iedere dag voor dat haar haar leuk zit; "daar word ik vooral heel blij van".

Mascha geeft aan dat ze in het buitenland altijd los gaat in de Sephora, omdat ze daar heel veel producten hebben die je in Nederland niet kan krijgen. Het blijft toch wel een beetje een hobby van haar om iedere keer nieuwe make-up te kopen en deze uit te proberen.

Beauty stash organiseren

Je beauty stash organiseren kan wel eens lastig zijn. Als eerste moet je altijd kijken of je producten nog houdbaar zijn. Vooral bij vloeibare producten moet je er écht op de geur letten. "Ruikt het niet meer fris? Meteen weggooien", tipt de vlogger.

Verder doet ze altijd een rondje producten om te kijken wat ze nu eigenlijk wel en niet gebruikt. Zit er iets tussen wat ze wél heel mooi vindt, maar waarvan ze weet dat ze het product niet gaat gebruiken, dan stopt ze het in haar 'weggeefbak' en geeft ze het aan iemand die het wel goed kan gebruiken.

Mascha's beauty tips

Glamour-serie Live met...

Benieuwd naar de video en meerdere beauty tips? Bekijk hierboven de live-sessie met Mascha terug. Morgen zijn we ook weer om 12:00 uur Live op Instagram - bekijk ons programma op @glamournl.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Body