Alle beroemdheden beweren dat Rihanna ongelofelijk lekker ruikt, dus we hebben haar parfum achterhaald

"Je hebt geen idee. Ze ruikt geweldig"

dit is rihanna's favoriete parfum
Samir HusseinGetty Images

Rihanna is de koningin van de parfum. Haar geur volgt haar, net als haar fans, overal waar ze gaat en staat. Het luchtje dat ze draagt, is naar verluidt heerlijk.

Celebs over Rihanna's parfum

"Ik ruik iedereen op de rode loper en Rihanna rook het beste tijdens de Grammy's," verzekerde Ryan Seacrest Rihanna's fans toen ze langs hem liep.

"Een ding kan ik je vertellen: ze ruikt heerlijk," onthulde Nick Jonas na een mislukte poging om met de zangeres te flirten. "Iedereen zegt het altijd, maar ik heb het nu echt zelf geroken en ze ruikt geweldig," voegde hij eraan toe.

"Je hebt geen idee," beaamde Jim Parsons, die Sheldon Cooper speelt in The Big Bang Theory. "Rihanna ruikt zo lekker, ik maak geen grap. Op een gegeven moment stond ik in de lift van een hotel waarin we allebei verbleven en dacht ineens: Rihanna was hier."

Lil Nas noemde Rihanna zijn 'favoriete geur' en merkte tijdens een quiz met Qs biscuits op dat ze "hemels ruikt." Cardi B, Jennifer Lawrence en Nigella bevestigden allemaal dat ze ongelooflijk lekker ruikt. Fashion behemoth André Leon Talley reageerde "Oh, ze ruikt zo lekker," toen hij haar rook tijdens het Met Gala. Er is zelfs een Twitter-thread gewijd aan hoe betoverend ze ruikt.

Favoriete parfum Rihanna

Niet zo gek dus, dat de wereld graag wil weten waarom Rihanna zo lekker ruikt. Dankzij een verraderlijke move van een vriend (op Instagram bekend als @stylishgent), weten we het antwoord. "Ze draagt ByKilian en de geur heet Love," vertrouwt hij de camera toe, terwijl Ri-Ri op de achtergrond aan het roken is. "Vertelt hij dit nu echt? Het is een geheim," reageert ze.

Kom maar op met die massahysterie. Het werd wereldwijd de meest verkochte geur van Sephora, was snel uitverkocht en is sindsdien een van de best verkochte geuren van het merk.

Nog nooit van ByKilian gehoord? Het is opgezet door Kilian Hennessy, een lid van de Franse cognac dynasty, die zijn achtergrond in de parfumwereld toepaste. Zoals de naam al doet vermoeden, is het parfum behoorlijk fancy. Een fles Love: Don't Be Shy van 50 milliliter kost €207,50 en is te koop bij de Bijenkorf.

Wat de geur betreft; het is een stroperige gourmand die ruikt naar crème soda, marshmallows en suikerspin gemixt met een scheut sensuele vanille. Het is kruidig, warm, zoet, romig en bedwelmend (precies wat je zou verwachten bij de geur van onze godin Ri-Ri). Ik kan me voorstellen dat als je een vleugje opvangt terwijl ze langsloopt dit intrigerend en verleidelijk vindt. Maar hoewel de geur hemels is (en lang blijft zitten), is het een sterke geur die waarschijnlijk iets te zoet is voor deze sterveling.

Ben je nog op zoek naar een lekkere geur voor het nieuwe seizoen? Glamour zocht een aantal nieuwe releases voor je uit! Je shopt ze hieronder.

Dit artikel verscheen eerder op Glamour UK.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Body