Met dit viral voetenmasker pelt de hele huid van je voet af en ik wil wegkijken maar ik kan niet wegkijken

Hier bestel je 'm in Nederland voor nog geen vijf euro

girls comparing pedicure nail polish colours
Paper Boat CreativeGetty Images

Enkele jaren geleden gingen ze al viral en nu heeft ook TikTok ze ontdekt: de viral voetenmaskers met peeling effect. En net als met alle andere viral TikTok-hacks (zoals bijvoorbeeld de shaving powder) willen we dit zo snel mogelijk zelf proberen. Als de term 'eeltsokken' nieuw voor je is, dan hier even een trigger warning: je weet niet wat je ziet.

Een peeling voor je voeten

De voetenmaskers zijn te koop bij meerdere merken, maar ze werken in principe allemaal hetzelfde. Je trekt de maskers aan als een soort sokken en je plakt ze dicht zodat je goed aansluiten om je voeten. Trek er lekkere huissokken over aan en wacht een uur tot anderhalf uur.

Als je ze uittrekt zul je niet direct resultaat zien: dat komt pas enkele dagen later, als de opperlaag van je voet los begint te laten als een slang die vervelt. Na zo'n vier hangen er enorme plakkaten dode huid aan je voeten die je voorzichtig af moet knippen, maar daaronder horen babyzachte voetjes te zitten.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@arianalucidonio

yall... sprint to amazon!!!! @plantifique foot peel mask, link in bio ✨ (AD) #plantifique #plantifiqueskincare #amazonmusthaves #amazon #amazonfinds

♬ original sound - arianalucidonio

Dit hele proces levert filmpjes op die te goor zijn voor woorden, maar waar je tóch naar wil blijven kijken. Het is dus geen wonder dat veel voetenmasker-filmpjes vele miljoenen views hebben. Voor alle fans van Dr Pimple Popper, maar ook voor iedereen die dat net iets te goor vindt.

Voetenmasker kopen

Benieuwd geworden? Ook in Nederland zijn deze maskers te koop. Hieronder een heel betaalbare variant. Laat je het ons weten als je dit probeert? Belangrijk om te onthouden: trek niet aan de vellen zoals in het bovenstaande filmpje, maar verwijder het vel echt alleen als het los begint te laten.

eeltsokken
Footsteps Eeltsokken - €4,60 SHOP NU!
Bol.com

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Body