Glamour Beauty Festival 2020 is bijna hier!

Dit weekend staat in het teken van all things beauty

glamour beauty festival
Passian Smit

Omcirkel dit weekend héél groot in je agenda, want deze zaterdag en zondag staan volledig in het teken van beauty, beauty en nog meer beauty. Als kers op de taart is zondag 22 november onze eerste digitale editie van Glamour Beauty Festival!

Glamour Beauty Festival 2020

Dit hele weekend staan Glamour.nl én onze social media-kanalen helemaal in het teken van all things beauty. Tijdens Glamour Beauty Festival op zondag trakteren we je de hele dag op inspirerende masterclasses en beauty-talks op Instagram Live. Natuurlijk kun je ook rekenen op toffe tutorials (to try at home!) en de beste producten die je in huis moet halen.

Glamour Beauty Festival sprekers

Wie er te zien zijn in de Instagram live-sessies? De volledige line-up met onder meer Rose Bertram, Anna Nooshin en Selma Omari is nu bekend. Lees hieronder wat we zondag 22 november allemaal voor je in petto hebben en welke sprekers tijdens Glamour Beauty Festival te zien zijn.

Rose Bertram

Tijdens Glamour Beauty Festival deelt topmodel Rose Bertram haar beautygeheimen met ons in een tutorial. Benieuwd hoe je snel de mooiste easy evening look kunt creëren? Dan weet je wat je te doen staat aankomende zondag: kijken!

Anna Nooshin

Influencer en ondernemer Anna Nooshin weet als geen ander hoe je naam maakt en succesvolle platforms lanceert. We vragen haar in een beautytalk de hemd van het lijf over het onderwerp beauty & business.

Selma Omari

Selma Omari was niet voor niets covermodel van Glamour's beauty-issue. Ook deze beautyliefhebber deelt haar enthousiasme over all things beauty komende zondag tijdens een Instagram live-sessie.

Hodan Yusuf

Fashion en beauty influencer Hodan Yusuf staat bekend om haar unieke stijl en bijzondere beauty looks en is tevens de oprichter van haar eigen tulbandmerk Turbrand. Tijdens het Glamour Beauty Festival gaat Hodan met ons in gesprek over beauty en de business van Instagram, en onthult ze hoe je een succesvol bedrijf maakt rondom je Insta-account.

Joann van den Herik

Nederlands model Joann van den Herik schittert al enkele jaren als model in magazines en campagnes van de grootste merken. Tijdens het Glamour Beauty Festival gaat ze in gesprek met hoofdredacteur Anke over duurzaamheid binnen de beautywereld, en zal ze haar favoriete haarproducten én routine met ons delen.

Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt

Yuki Kempees ken je natuurlijk al als vaste columnist van Glamour. Hij mag niet ontbreken op deze zondag en is samen met influencer en ondernemer Lizzy van der Ligt (en toevallig ook zijn verloofde) te zien tijdens Glamour Beauty Festival. Ze gaan het hebben over hoe je fun kunt hebben met make-up en over het taboe van mannen make-up.

Delia Skin Master

Delia Keshk runt samen met haar moeder de beautykliniek Delia Skin Clinic in Purmerend. Op YouTube en Instagram geeft ze regelmatig een kijkje in haar leven als zakenvrouw en moeder van drie zonen en deelt ze als beauty-specialist de beste tips op het gebied van beauty. Speciaal voor Glamour onthult Delia Skin Master haar persoonlijke skincare routine en deelt ze vijf essentiële stappen in de weg naar het bereiken van een betere huid.

Nilofar Yaqoubi

Nilofar Yaqoubi is een 29-jarige Afghaanse fashion influencer, met tevens veel passie voor en kennis over beauty. Ze is Brand Ambassadeur voor Balmain Hair Couture en heeft drie jaar lang haar eigen boetiek gehad genaamd Maison Vanillio in Den Haag. Naast dat ze een influencer is, heeft ze een aantal jaar geleden ook nog voor het Afghaanse Nationale Dames Elftal gespeeld. Nilofar geeft ons een exclusief kijkje in haar beautyfavorieten, die ze aanstaande zondag met ons deelt.

Drew Schaefering

Drew Schaefering is een Master Stylist bij Rob Peetoom Williamsburg en heeft daarna jarenlange ervaring opgedaan als backstage stylist tijdens onder meer New York Fashion Week en bij magazines als Vogue China, Paper Magazine en Grazia Nederland. In zijn carrière is hij verantwoordelijk geweest voor de kapsels van celebs en modellen als Victoria Beckham, Alexa Chung en Doutzen Kroes. Hij bespreekt met ons live vanuit NYC de grootste haartrends van 2021.

Lisette Scherf

Lisette Scherf zit al zeventien jaar in het vak en is een échte skincare lover. Ze is ambassador van Philosophy en deelt graag haar kennis en beauty-tips met anderen. Ze vindt het belangrijk dat iedereen producten gebruikt die passend zijn voor hun persoonlijke huid. Daarom beantwoordt ze tijdens tijdens het Glamour Beauty Festival al onze meest prangende skincare vragen.

Cher Webb

Cher Webb is een professionele make-up artist en Clean Beauty Ambassador voor het gewilde make-up label bareMinerals. Ze heeft backstage gewerkt bij shows van de grootste modehuizen tijdens de internationale Fashion Weeks. Met haar deskundige beautykennis zal ze haar beste tips en trics aanstaande zondag onthullen voor het bereiken van een gewilde clean bare glow look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder