Glamour Beauty Festival 2020: dit zijn alle sprekers

De inspirerende talks, tutorials en masterclasses van deze sprekers wil je absoluut niet missen

glamour beauty festival
Glamour

Deze zaterdag en zondag staan volledig in het teken van beauty, beauty en nog meer beauty. Als kers op de taart is zondag 22 november onze eerste digitale editie van Glamour Beauty Festival! Voor de meest inspirerende talks, masterclasses en tutorials moet je op het Instagramkanaal van Glamour zijn. Welke beauty-lovers er zoal te zien zijn aanstaande zondag? Dat maken we nu bekend! We stellen alle sprekers van Glamour Beauty Festival graag aan je voor.

Glamour Beauty Festival 2020

Zondag 22 november vindt de allereerste digitale editie plaats van het Glamour Beauty Festival! Niemand minder dan zangeres Yade Lauren trapt deze bijzondere editie af middels een exclusief intiem thuisconcert via Glamour's Instagram Live. Daarna gaat het festival van start waarin je talloze beauty talks en masterclasses zult krijgen van de volgende inspirerende sprekers:

Rose Bertram

Tijdens Glamour Beauty Festival 2020 deelt Vlaams topmodel Rose Bertram haar beautygeheimen met ons in een exclusieve tutorial. De influencer en beautyliefhebber onthult haar favoriete beautyhacks en laat zien hoe je snel de mooiste easy evening look kunt creëren. Benieuwd? Dan weet je wat je te doen staat aankomende zondag: kijken!

Anna Nooshin

Influencer en ondernemer Anna Nooshin weet als geen ander hoe je naam maakt en succesvolle platforms lanceert. We vragen haar tijdens een inspirerende beautytalk het hemd van het lijf over het onderwerp beauty & business waarin ze haar beste tips en tricks over het vak zal onthullen.

Selma Omari

Selma Omari stond als groot beautyliefhebber en inspirator niet voor niets op de cover van Glamour's beauty-issue. Ook Selma deelt haar enthousiasme over all things beauty gerelateerd aan business komende zondag tijdens het Glamour Beauty Festival, in een persoonlijke Instagram live-sessie over waarom vrouwen bosses zijn.

Hodan Yusuf

Fashion en beauty influencer Hodan Yusuf staat bekend om haar unieke stijl en bijzondere beauty looks en is tevens de oprichter van haar eigen tulbandmerk Turbrand. Tijdens het Glamour Beauty Festival gaat Hodan met ons in gesprek over beauty en de business van Instagram, en onthult ze hoe je een succesvol bedrijf maakt rondom je Insta-account.

Joann van den Herik

Nederlands model Joann van den Herik schittert al enkele jaren als model in magazines en campagnes van de grootste merken. Tijdens het Glamour Beauty Festival gaat het model in gesprek met hoofdredacteur Anke over duurzaamheid binnen de beautywereld, en zal ze haar favoriete haarproducten én routine met ons delen.

Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt

Yuki Kempees ken je natuurlijk al als vaste columnist van Glamour. Hij mag niet ontbreken op deze zondag en is samen met influencer en ondernemer Lizzy van der Ligt (en toevallig ook zijn verloofde) te zien tijdens Glamour Beauty Festival. Ze gaan het hebben over hoe je fun kunt hebben met make-up en over het taboe van mannen make-up.

Delia Skin Master

Delia Keshk runt samen met haar moeder de beautykliniek Delia Skin Clinic in Purmerend. Op YouTube en Instagram geeft ze regelmatig een kijkje in haar leven als zakenvrouw en moeder van drie zonen en deelt ze als beauty-specialist de beste tips op het gebied van beauty. Speciaal voor Glamour onthult Delia Skin Master haar persoonlijke skincare routine en deelt ze vijf essentiële stappen in de weg naar het bereiken van een betere huid.

Nilofar Yaqoubi

Nilofar Yaqoubi is een 29-jarige Afghaanse fashion influencer, met tevens veel passie voor en kennis over beauty. Ze is Brand Ambassadeur voor Balmain Hair Couture en heeft drie jaar lang haar eigen boetiek gehad genaamd Maison Vanillio in Den Haag. Naast dat ze een influencer is, heeft ze een aantal jaar geleden ook nog voor het Afghaanse Nationale Dames Elftal gespeeld. Nilofar geeft ons een exclusief kijkje in haar beautyfavorieten, die ze aanstaande zondag met ons deelt.

Drew Schaefering

Drew Schaefering is een Master Stylist bij Rob Peetoom Williamsburg en heeft daarna jarenlange ervaring opgedaan als backstage stylist tijdens onder meer New York Fashion Week en bij magazines als Vogue China, Paper Magazine en Grazia Nederland. In zijn carrière is hij verantwoordelijk geweest voor de kapsels van celebs en modellen als Victoria Beckham, Alexa Chung en Doutzen Kroes. Hij bespreekt met ons live vanuit NYC de grootste haartrends van 2021.

Lisette Scherf

Lisette Scherf zit al zeventien jaar in het vak en is een échte skincare lover. Ze is ambassador van Philosophy en deelt graag haar kennis en beauty-tips met anderen. Ze vindt het belangrijk dat iedereen producten gebruikt die passend zijn voor hun persoonlijke huid. Daarom beantwoordt ze tijdens tijdens het Glamour Beauty Festival al onze meest prangende skincare vragen.

Cher Webb

Cher Webb is een professionele make-up artist en Clean Beauty Ambassador voor het gewilde make-up label bareMinerals. Ze heeft backstage gewerkt bij shows van de grootste modehuizen tijdens de internationale Fashion Weeks. Met haar deskundige beautykennis zal ze haar beste tips en trics aanstaande zondag onthullen voor het bereiken van een gewilde clean bare glow look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder