Zeeman verkoopt weer Lucht: hun spotgoedkope kwaliteitsparfum

Precies op tijd voor de feestdagen

zeeman lucht eau de parfum
Zeeman

Het was afgelopen augustus een regelrechte hit: Lucht, de kwaliteitsparfum van Zeeman, was binnen enkele uren in heel Nederland uitverkocht. Een tweede levering lag ook niet lang in de schappen. Als je een flesje parfum wil bemachtigen, doe je er dus goed aan om nú je slag te slaan. Lucht is vanaf nu weer verkrijgbaar in de online shop, en vanaf morgen (zaterdag 12 december) ook weer in de winkels. Precies op tijd voor de feestdagen.

Zeeman's parfum Lucht

De door Zeeman zelf ontwikkelde eau de parfum wordt gemaakt op basis van 20% parfumolie en met exclusieve ingrediënten, en kost toch maar €4,99. Bij Zeeman verbaasde men zich al langer over de hoge prijzen die voor een flesje parfum worden betaald. Is dat nou nodig? En waar betaal je dan precies voor? Om daar achter te komen ontwikkelde Zeeman een eigen eau de parfum met de naam Lucht. De uitdaging: hoe maak je een echte topgeur voor de laagst mogelijke prijs?

Samen met bekende parfumeurs

Zeeman heeft de eau de parfum direct bij de bron laten maken. Net zoals ze dat doen met hun kleding, want zo houd je de prijzen laag. En omdat Zeeman zelf nog nooit een eau de parfum had gemaakt, werden bekende parfumeurs gevraagd om te helpen. Samen met deze echte ‘neuzen’ zijn er twee echte eau de parfums ontwikkeld op basis van 20% parfumolie en verschillende exclusieve ingrediënten. Twee unisex topgeuren die, zoals bij de dure eau de parfums, vrijkomen in drie verschillende lagen. Wanneer je de eau de parfum net op je huid draagt, is de geur anders dan een paar uur later.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Beauty & Body