Togen we vroeger in optocht naar de kapper met een foto van Jennifer Aniston in onze rugzak, is het nu Blake Lively die ons met haar belachelijk mooie haardos doet wegkwijnen van jaloezie.

Blake Lively deelt het geheim achter haar belachelijke mooie lokken

Hair, hair!

© Getty Images

Togen we vroeger in optocht naar de kapper met een foto van Jennifer Aniston in onze rugzak, is het nu Blake Lively die ons met haar belachelijk mooie haardos doet wegkwijnen van jaloezie. Maar er is licht aan het eind van de tunnel! De haarqueen herself heeft aan Popsugar verteld waardoor het komt dat haar lokken immer perfect zitten. 

En mensen, hou je vast, want simpeler dan dit gaat het niet worden. 

Blake gebruikt namelijk (praktisch) geen conditioner, maar wel haarmaskers: "Ik gebruik zelden conditioner", aldus de Gossip Girl-ster. "Wel gebruik ik haarmaskers. Als ik die uitspoel, laat ik vijf procent van het masker zitten. Ik heb het idee dat mijn haar het dan opneemt."

Uiteraard raadt Blake als L'Oréal-ambassadeur het L'Oreal Hair Expert/Paris Color Vibrancy Intensive Post Color Repair Masker aan, maar zolang je haarmasker voedend is en bij je haartype past, is het ook al helemaal goed. En oja, hou toch ook maar gewoon in je achterhoofd dat Blake van zichzelf natuurlijk al bijzonder mooi haar heeft. Ja, ja, ook op haargebied zijn er bazen boven baas.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten