De perfecte plek om je beautyartikelen te bewaren, is op je make-uptafel of in de badkamer, toch? Niet helemaal; deze dingen kun je het best in de koelkast opbergen.

Op deze plek kun je je beautyproducten het best bewaren

Tussen de melk en de groenten

De perfecte plek om je beautyartikelen te bewaren, is op je make-uptafel of in de badkamer, toch? Niet helemaal; deze dingen kun je het best in de koelkast opbergen.

1 Oogcrème
De kou zorgt ervoor dat de crème beter haar werk doet. Zo verdwijnen rode vlekken en vernauwen je bloedvaten sneller, waardoor je wallen minder zichtbaar worden.

2 Natuurlijke make-up
Als je organische make-up gebruikt, dan is de koelkast dé plek om deze te bewaren. Daarin zitten namelijk natuurlijke producten die kunnen bederven – die je normaal gesproken ook gekoeld bewaart.  

3 Parfum
In parfum zitten – duh! – verschillende geurstoffen. Warmte en licht kunnen de balans daarvan verstoren, waardoor je je luchtje minder ruikt.

4 Lippenstift en lippenbalsem
Als je weleens een lippenstift of -balsem in een warme auto hebt laten liggen, dan weet je wat er gebeurt: ze smelt. En dat is zonde. Leg je lippenstift in de koelkast en binnen een uur komt alles weer goed.

5 Nagellak
De houdbaarheidsdatum van je nagellak kun je verlengen door hem op een koele plek te bewaren. De koude temperatuur zorgt er voor dat ’ie niet verdikt – waardoor je nagels lakken ook nog een stuk makkelijker gaat.

6 Maskertjes
Net als bij de oogcrème zorgt de koelte ervoor dat je huid minder rood wordt. Daarnaast kalmeert je huid meer door een koud, dan door een warm masker.

7 Eyeliner
Leg je eyeliner even tien minuten in de koelkast voordat je hem slijpt, en je krijgt de perfecte lijn. Je hoeft hem daar dus niet altijd te bewaren.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten