Dromen we niet allemaal van een stralende en egale huid? Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een huid a la Doutzen Kroes. Maar met deze etenswaren kun jij de veroudering een stapje voor zijn.

Glanzende huid? Voeg deze 6 etenswaren toe aan je beautyroutine

Enjoy dinner!

© Instagram @GigiHadid

Dromen we niet allemaal van een stralende en egale huid? Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een huid á la Doutzen Kroes. Maar met deze etenswaren kun jij de veroudering en doffe teint een stapje voor zijn.

1 Avocado
Avocado is voedzaam, bevat goede vetten en vezels. Avocado hydrateert je huid en zorgt dat vitaminen en mineralen beter opgenomen worden. Victoria Beckham zegt dat avocado haar favoriete ontbijt is.

2 Zalm
Zalm bevat veel omega-3 en dat beschermt de huid tegen rimpels en een dof gelaat. Ben je niet zo'n visliefhebber? Dan kun je ook omega-3 capsules slikken.

3 Bladgroenten
Kool en spinazie beschermen jouw huid tegen schadelijke radicalen (o.a. invloeden van buitenaf). En dat is maar goed ook, want deze kunnen behoorlijk wat schade aanrichten. Mensen die roken of veel in de zon liggen, krijgen eerder rimpels door een grote hoeveelheid schadelijke vrije radicalen. 

4 Pompoenzaden
Pompoenzaden bevatten veel zink. Dit draagt bij aan de vorming van eiwitten en de aanmaak van keratine en collageen. Zink bevordert ook nog eens de huidvernieuwing en dat is bevordelijk voor een stralende huid.

5 Blauwe bessen
Blauwe Bessen zitten vol antioxidanten. Deze beschermen je huid tegen de eerder genoemde vrije radicalen.

6 Water
Je lichaam heeft veel water nodig. Door veel water te drinken is je huid altijd voldoende gehydrateerd. Klinkt logisch, maar is wel van (levens)belang. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten