Lieve Zwanetta, dit is waarom ik je namens honderden vrouwen wil bedanken

"Je staat symbool als babe en mannenverleider, maar spreekt openlijk over je schaamlippen die wellicht anders zijn dan het ‘ideaalplaatje’"

Lieve Zwanetta,

Je bent als knappe 21-jarige vrouw de afgelopen tijd uitgegroeid tot één van de populairste verleiders uit Temptation Island. Terwijl Nederland nog even doorkletst over je pruiken en of je wel-of-toch-niet topless de zee ingedoken bent met Mezdi, wil ik het hebben over je enorme lef.

Gebrek aan inzicht
Ik moet toegeven dat ik een mening had over je. Dat had ik sowieso over alle deelnemers van Temptation Island. Ik vind het programma ontzettend vermakelijk. Dat komt denk ik door de gekke combinatie van sympathie voor de deelnemers en het onbegrip rondom jullie deelname. Want wáárom doe je in vredesnaam mee? (Denk carrière, ouders?) Ik dacht dat het te maken had met een gebrek aan inzicht om deze risico’s in te schatten.

Na de memorabele zin “Mezdi zat aan mijn punani,” (lees: poen-an-iiii) was ik zeker van mijn zaak. Terwijl jij blij was met een gratis vakantie in Thailand, lachen de RTL-bazen zich rot om de kijkcijferhit en hebben ze hun leasebak een upgrade gegeven. Tot zover was ik vrij zeker over mijn mening. Maar jij bent het die mijn mening hoogstpersoonlijk de kop in heeft gedrukt. Jij hebt als geen ander bewezen dat je precies weet wat je met een deelname of openbaring te weeg kunt brengen.

Schaamlipcorrectie
En toen kwam het nieuws over je schaamlipcorrectie. Je reisde af naar een plastisch chirurg en won informatie in over deze ingreep bij een arts. In een vlog van de praktijk, die inmiddels offline is, vertelde je dat je al lang een correctie van je binnenste lippen wil. "Mijn binnenste schaamlippen zijn te groot en daar heb ik veel last van," was je motivatie.

Pijn
Inmiddels staat de keuze voor deze ingreep on hold, zo vertel je in de YouTube-serie 'Gossip' met Anna Nooshin. Maar dat maakt je niet minder open over het onderwerp. “Ik wil deze ingreep overwegen. Momenteel doe ik nog geen correctie, maar later waarschijnlijk wel. Ik schaam me er niet voor. Ik heb pijn tijdens het fietsen en het is ook naar als ik seksuele contacten heb.”

Bespreekbaar
Bam. Daar was de ommekeer. Ik kan alleen maar vol lof spreken over een vrouw die dit bespreekbaar durft te maken. Je staat symbool als babe en mannenverleider, maar spreekt openlijk over jouw schaamlippen die wellicht anders zijn dan het ‘ideaalplaatje’.

Lef
Hiervoor is een dosis lef nodig en ik denk dat jij met jouw openheid heel wat vrouwen een beter gevoel hebt gegeven. Jij durft het aan om als aantrekkelijke jonge vrouw je onzekerheden uit te spreken. Terwijl ik in no time vanachter mijn scherm een oordeel klaar had over jou, verlaag jij de drempel voor honderden vrouwen.

Ik geloof dat het inmiddels duidelijk is wie hier een gebrek aan inzicht had. Mezdi zat aan jouw poen-an-iiii. En die jongen mag in zijn handjes knijpen dat ‘ie die kans heeft gehad. Want precies die punani zorgt er nu voor dat een grote groep vrouwen zich begrepen voelt.

Namens al deze vrouwen: bedankt Zwanetta!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body