Science Says: dit vinden mannen écht de mooiste borsten

Size doesn't matter!

dit-vinden-mannen-mooiste-borsten
Annie Spratt

We denken allemaal dat mannen het meeste fan zijn van vrouwen met grote borsten. Maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze gedachte niet helemaal juist is: size doesn't matter!

Mannen vinden de vorm van je borsten namelijk een stuk belangrijker dan de inhoud. Voor het onderzoek werden in totaal 267 mannen wereldwijd gevraagd om verschillende soorten borsten te beoordelen. Niet per se de grote borsten, maar de kleine, stevige konden de mannen beter waarderen.

Waarom? De onderzoekers denken dat het allemaal te maken heeft met vruchtbaarheid. Wanneer je geen tot weinig kinderen hebt gekregen, zijn je borsten vaak nog redelijk stevig. Maar nadat je bij wijze van spreke een heel elftal hebt gebaard, worden ze vaak wat slapper. Instinctief zouden mannen vrouwen met stevige borsten dus zien als fitter en geschikter om zich mee voort te planten.

Nu moet je natuurlijk niet denken dat wanneer jouw borsten niet pront zijn en vol, de kans klein is dat je een man vindt die ze zal koesteren. Want een onderzoek is natuurlijk ook maar een onderzoek, en niemand is hetzelfde. Love your treasure!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body