Ik ontdekte een hack waardoor je pijnvrij op hakken loopt

Eindelijk een excuus om al die prachtige pumps onder het stof vandaan te halen

pijnvrij-op-hakken-lopen-hack
Christian VierigGetty Images

Pumps, hakken, stiletto’s, ik blijf er een haat-liefde verhouding mee hebben. Het liefst koop ik iedere maand een nieuw paar high heels, want toegegeven; ze maken bijna iedere outfit beter. Maar omdat ik weet dat ik ’s ochtends voor mijn kledingkast tóch sneller naar een paar comfortabele sneakers neig, houd ik me in.

Want na een paar uur op die duivelsschoenen sterven mijn voeten af en trek ik de schoenen vaak wekenlang niet meer aan. Of beter gezegd, dat deed ik. Ik ontdekte een hack waardoor ik een dag op hakken easy peasy volhoud. En ja, zonder pijn!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Pijnvrij op hakken lopen

Het geheim? Het enige dat je nodig hebt is huidvriendelijke tape. Het maakt niet uit of je sporttape, fashiontape of een hechtpleister gebruikt. Plak een stuk tape rondom je derde en vierde teen (geteld vanaf je grote teen). Zorg dat de twee tenen (niet te strak) aan elkaar vast zitten. Gebruik de tape bij allebei je voeten, en voilà! No pain en wél gain.

Tape bij je tenen

In je voet splitst een zenuw naar je derde en vierde teen. Dit is de boosdoener van al je hakkenproblemen. Wanneer je druk voelt op de zenuw, krijg je pijn. Door je derde en vierde teen vast te tapen, haal je de spanning van die zenuw en voel je dus ook een stuk minder pijn.

Tape hack

Helaas is de tape-hack niet perfect. Als je open schoenen hebt, is er kans dat de tape opvalt. Je kunt dat vermijden door dunne tape in de kleur van je huid te kopen.

En dan nog iets: de truc werkt niet oneindig. De hele nacht non-stop dansen op hakken van 12 centimeter wordt uiteindelijk voor de stervelingen onder ons ook pijnlijk. Maar hé, een halve nacht dansen vinden we ook al goed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body