6 feiten over kleine borsten die iedereen moet kennen

De grootste mythes over je kleine vriendinnen ontkracht

feiten-kleine-borsten-handig
Daniel Apodaca
Kleine borsten: sommige vrouwen vinden het een vloek, anderen een zegen. Ook al heeft elk formaat voorgevels z'n voor en z'n nadelen, er zijn dingen die handig zijn om te weten over je boezemvriendinnen. Zoals deze 6 feiten over kleine borsten.

 1. Kleine borsten zijn seksueel gevoeliger dan grote borsten
  Verschillende studies hebben dit uitgewezen. Zoals die van de Universiteit van Wenen, die aantoont dat het grootste genot komt door stimualtie van vetweefsel. Kleine borsten bestaan relatief gezien meer uit vetweefsel dan grote borsten, waarin juist meer klierweefsel te vinden is. Ook bleken vrouwen met grote borsten tijdens het onderzoek maar liefst 24% minder genot te ervaren bij borst-stimulatie dan vrouwen met kleine borsten.

 2. Je kunt makkelijker zonder bh - en dat is maar goed ook
  Met kleine borsten is het een stuk makkelijker om bh-loos door het leven te gaan en dat heeft vele voordelen. De grootste is misschien wel dat het heerlijk zit, maar uit wetenschappelijk onderzoek is ook gebleken dat het dragen van een bh je bloedcirculatie kan afknellen, je borstweefsel kan beschadigen en tot voortijdig hangen kan leiden.

 3. Ook kleine borsten kunnen gaan hangen
  De mythe dat small boobies altijd pront rechtop blijven staan is ontkracht, bijvoorbeeld door medisch directeur Deborah Axelrod. Zij zegt: "Het ligt niet aan de grootte van je borsten of ze aan de zwaartekracht onderhevig worden, maar aan wat er ín je borsten zit." Daarmee bedoelt ze: de ratio tussen borstweefsel en vet.

 4. Met kleine borsten kun je net zo veel borstvoeding geven als met grote borsten
  Onthoud dit de volgende keer dat iemand erover begint: de grootte van je borsten wordt bepaald door de hoeveelheid vet, niet door de hoeveelheid melkklieren.

 5. Je hebt een beter postuur
  Omdat jouw kleine cups minder wegen dan iemand met een D-maat en je dus niet met dat extra gewicht hoeft rond te lopen, heb je de neiging om rechter op te staan. Dit verbetert je over-all postuur.

 6. Ze zijn misschien niet voor altijd klein
  Tijdens een zwangerschap, als je aankomt of afvalt, simpelweg als je ouder wordt: je borsten kunnen zomaar veranderen. Dus omarm je kleine borsten en de voordelen ervan zo lang het kan.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Body