Kylie Jenner toch weer voor de bijl: de lipfillers zijn terug

Het 'natuurlijke-lippen-tijdperk' was van korte duur

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kylie's mood verandert zo snel als het Nederlandse weer. Een paar maanden geleden was miss Jenner nog helemaal klaar met de lipfillers, ze ging voor de 'au naturel' look. Dat idee was van korte duur, zo blijkt uit haar Stories.

Bring it to me
"Dankjewel Pawnta Cosmetic Dermatology voor het geven van een touch-up aan mijn lippen," schrijft de 21-jarige op Instagram. Wat best opmerkelijk is, aangezien dit de eerste keer is dat Kylie openlijk praat over haar bezoek aan een cosmetisch arts.

Kylie JennerInstagram

Plastic surgery lovers
Dat de Kardashians niet vies zijn van een bezoek aan de plastisch chirurg of cosmetisch arts, moge duidelijk zijn. Kylie liet eerder in een interview weten dat ze met lipfillers begon om haar onzekerheid te verminderen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Andere kijk op de wereld
Toen ze moeder werd van haar dochter Stormi, kreeg de realityster een andere, positievere kijk op de wereld. Die andere kijk zorgde er mede voor dat ze klaar was met het opvullen van haar lippen. Die 'no-filler' kijk op de wereld bleek van korte duur, de liefde voor cosmetische snufjes blijkt groter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body