NikkieTutorials openhartig over haar weight loss journey

Ze vertelt haar 'holy-afval-grail'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In een interview met Beaumonde is Nederlands bekendste visagist NikkieTutorials openhartig over haar onzekerheden. Zo sportte ze vroeger niet graag, omdat ze 'altijd een mega rood hoofd kreeg'.

Inmiddels heeft ze daar een oplossing voor bedacht, die ervoor heeft gezorgd dat de 24-jarige Noord-Brabantse YouTuber achttien kilo lichter is. En dat in slechts drie maanden tijd.

Privé sportschool
Nikkie de Jager
, zoals haar echte naam luidt, vertelt hoe ze de kilo's is kwijtgeraakt. Waar ze vroeger een personal trainer had en in een grote sportschool trainde, pakt ze het nu anders aan.

Nikkie durfde zich nooit helemaal te geven: “Vroeger trainde ik met een personal trainer in een grote sportschool. Dan schaamde ik me meestal diep omdat ik een mega rood hoofd krijg als ik heb gesport. Dat haat ik, dus hield ik me in."

Daar heeft de YouTuber een oplossing voor bedacht; ze heeft een privé sportschool voor zichzelf en haar vrienden opgezet. Ze staat nu elke dag een half uur op de loopband, zonder zich te hoeven generen door haar rode gezicht.

Eten
Naast haar dagelijkse sportregime heeft Nikkie ook haar voeding aangepast. De YouTuber vertelt dat ze kleinere porties eet, wat overigens op een hele natuurlijke manier is verlopen.

“Sinds een half jaar heb ik het gevoel alsof ik een psychische maagverkleining heb gehad. De eerste keer dacht ik: waarom zit ik nu al vol? Inmiddels heb ik het omarmd: top, ik zit vol!”

Onzeker
Ondanks dat blondine een boost heeft gekregen in haar zelfvertrouwen, is er één onzekerheid bij gekomen. Kilo's gaan overal vanaf, ook van de voorgevel: “Ik heb altijd al theezakjes gehad, maar nu ik kilo’s kwijtraak, worden ze er niet mooier op. (…) Het enige wat ik nog zou willen, zijn nieuwe borsten.”

Beauty Festival
Wil je Nikkie in het echt ontmoeten en haar het hemd van het lijf vragen? Dat kan tijdens het inmiddels uitverkochte Glamour Beauty Festival aanstaande zondag 18 november.

Ben je de gelukkige die een kaartje heeft? Dan kun je Nikkie tijdens een driekwartier durende Q&A (gehost door tv-presentatrice Linda Hakeboom) vragen stellen. Take notes girls, want NikkieTutorials verklapt je graag al haar beautygeheimen.

Heb je geen kaartje? No worries. Wij houden je de hele dag via social media op de hoogte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body