Romy Boomsma open over haar jarenlange lipfillers

"Geen lippen als knakworsten."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Romy Boomsma (28) gebruikt nu zo'n zeven jaar lipfillers. Daar is de bekende Instagrammer en vrouw van presentator Arie Boomsma vandaag open over op haar Instagram.

Ongemak

Romy is een ware influencer met ruim 85.000 volgers op Instagram. De moeder van twee geeft aan soms ongemakkelijk te worden van de schare volgers. "Niet te geloven dat mensen minuten lang gaan kijken hoe ik mijn haren vlecht," zei ze onlangs in een video op haar Instagram TV-kanaal. Inmiddels heeft ze deze video weer verwijderd.

Klakkeloos volgen

Het copy-paste gedrag dat sommige volgers hebben, weerhield Romy ervan om open te zijn over haar lipfillers. "Ik vind het heftig hoeveel mensen klakkeloos dingen overnemen zonder zichzelf te verdiepen, die verantwoordelijkheid wil ik niet dragen als het gaat om zoiets drastisch als plastische chirurgie." Dit deelt ze vandaag in haar Instagram-stories. In een interview voor de beauty-rubriek van Linda Magazine noemt Romy haar lipfillers en nu geeft ze verdere toelichting.

Geen make-up, maar fillers

Sinds haar 21e laat Romy lipfillers inspuiten. "Dit komt niet omdat ik mezelf daarvoor niet waardeerde, maar omdat ik het op deze manier prachtig vind", redeneert ze. "Mijn gezicht met veel make-up vind ik niet mooi, de lippen passen er juist goed bij en dat is voor een groot deel te danken aan een goede arts." Want wanneer je iemand hyaluronzuur in je lippen laat spuiten, dan wil je niet dat diegene 'lippen als knakworsten of een zijaanzicht van een skischans' veroorzaakt, zoals Romy het noemt.

Romy BoomsmaInstagram


Romy BoomsmaInstagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body