Deze mini-spa douchetrend neemt Instagram over

Geen dure crèmes nodig

Close-Up Of Running Water From Faucet Over Sink
Fabian Schmidt / EyeEmGetty Images

Het alledaagse leven iets specialer maken, daar zijn wij altijd voor. Het online prikbord Pinterest biedt hier ontelbaar veel manieren voor, de ene DIY nog niet mooier gefotografeerd dan de andere. Maar salades in een weckpot en zelfgemaakte scrubs ten spijt, het komt er vaak toch niet van.

Er is hoop! Er is een Pinterest-trend die het wél maakt. Een manier om van je 'gewone' douche een mini-spa te maken. Geen dure crèmes of avocado-maskers nodig. Het gaat hier om de geur van eucalyptus. De bekeerde mensen die al wat eucalyptus in hun douche hebben hangen zijn enthousiast. De ondervonden voordelen: de geur van eucalyptus vermindert stress en geeft een energiek gevoel. Je ruikt het beter en het is goedkoper dan een geurkaars of essentiële oliën in je badkamer. De eucalyptus gaat minstens twee maanden mee. Eucalyptus is letterlijk en figuurlijk meer 'groen' dan een geurkaars. Je badkamer ruikt lekker fris.

DIY, echt
Dit is top, in plaats van passief een mooie foto te re-pinnen op Pinterest, plaatsen mensen foto's op Instagram van hun eigen eucalyptus-douche. Dit kan elke gek. Koop op de markt, bij het tuincentrum of je plaatselijke bloemist wat eucalyptus-takken en bind ze áchter je douchekop of aan de railing van het douchegordijn. De enige vereiste is dat ze niet nat worden. Door de stoom van de straal komt de heerlijke geur vrij.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body