Jessie J omarmt haar cellulite in nieuwe bikinifoto op Instagram

Nobody's perfect, no

jessie-j-zangeres
Andrew BengeGetty Images

We worden er altijd blij van als celebrities Photoshop laten voor wat het is en hun echte lichaam aan de rest van de wereld laten zien. Gisteren was het de beurt aan Jessie J om wat body positivity vanuit Bali te verspreiden. De zangeres plaatste een bikini-foto op Instagram met een belangrijke boodschap.

I own a mirror
“Het duurde eeuwen voordat mijn haar zo bleef staan met haarlak. Mijn schaduw is mijn mood. Oh en voor iedereen die me vertelt dat ik cellulite heb: dat weet ik. Ik heb een spiegel.”

Reacties
Jessie doelt op de cellulite net onder haar billen. De fans die op haar foto reageren, hebben er in ieder geval (volkomen terecht) geen issue mee. “Je bent prachtig zoals je bent,” reageert de ene. Of: “Oh, J, je ziet er fantastisch uit op deze foto! Vliegend haar, cellulitis, een prachtige, echte vrouw!”

I'm a godess and a queen
Een ander vertelt trots onder post: “Jij bent degene die me geleerd heeft om van mijn lichaam en huid te houden en dat ik een godin en een koningin ben.”

Perfecte lichamen
Weer andere fans delen hun eigen ervaring met cellulite: “HOU ervan dat je je foto niet gephotoshopt hebt om de cellulitis te verbergen! Ik worstel erg met mijn eigen cellulitis. Ik ben bang dat ik niet mooi genoeg ben, door alle ‘perfect’ gephotoshopte lichamen die je op social media ziet. Meer mensen moeten hun echte, natuurlijke lichamen laten zien om van dit stigma af te komen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body