Jim Bakkum deelt voor- en nafoto van afgetraind lichaam voor Onze Jongens

"Niet om te pronken, maar om te laten zien wat training en voeding kunnen doen"

Jim Bakkum in Onze Jongens
Onze Jongens

Onze Jongens, de Nederlandse Magic Mike met Jim Bakkum in de hoofdrol, krijgt een vervolg. En dus is Jim weer volle bak aan het trainen geslagen om zijn lichaam zo strak als in de eerste film te krijgen. Met succes, want hij heeft opnieuw een transformatie doorgemaakt, zo is te zien op een voor- en nafoto die hij deelt op Instagram.

Voor en na Onze Jongens

Bij de foto schrijft de acteur dat hij nu voor de tweede keer deze transformatie ondergaat, en zich opnieuw beseft hoe goed dat voelt. "Wat training en voeding doen voor je hele 'zijn' is bizar. Mijn ogen staan helderder, mijn humeur is beter, mijn huid is beter, mijn lichaam is strakker, ik voel me energieker", schrijft hij. De foto's deelt hij naar eigen zeggen dan ook niet om met zijn lichaam te pronken (al hadden we dat ook gesnapt), maar om anderen te inspireren.

Tips van Jim

Jim begrijpt dat het trainen voor een film een goede stok achter de deur is, maar "er zijn altijd andere doelen die je kunt stellen", zo schrijft hij. Maar het allerbelangrijkste volgens de acteur is dat je goede begeleiding hebt. "In wat voor vorm dan ook."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body