Dankzij deze crème val je in no-time als een blok in slaap

En dat is niet het enige voordeel

creme-binnen-no-time-slaap
Gregory Pappas

Heb je er moeite mee om ’s avonds in slaap te komen en heb je alle huis-tuin-en-keukenmiddeltjes inmiddels geprobeerd zonder resultaat? Dan komt deze crème, die beautygoeroes als heilige graal zien, als geroepen. Het zou je namelijk laten slapen als een roos.

Heilige graal

Wie LUSH zegt, denkt meteen aan de geurige bath bombs in allerlei vormen en maten. Toch zijn het ook hun smeersels, waaronder de Sleepy Body Lotion, die niet ontbreken in de badkamerkast van beautylovers. Zoals de naam impliceert zou het goedje bijdragen aan een goede nachtrust. De geur van lavendel die je lichaam laat kalmeren, is niet het enige pluspunt. De Fair Trade cacaoboter koelt en verzorgt de huid daarnaast door en door, zo laat LUSH weten op de website.

Magie

Fans van de crème spreken er vol lof over en noemen het zelfs pure magie. De prijs van deze crème begint bij €12. Het is het proberen waard, toch?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body