Kim Kardashian laat in eerlijke video zien hoe ze haar huidziekte verbergt

"Dit is altijd mijn geheim geweest"

kim-kardashian-huidziekte
Bertrand Rindoff PetroffGetty Images

Kim Kardashian West is altijd erg open geweest over haar Psoriasis, een chronische huidaandoening die leidt tot schilfers, roodheid en jeuk. Eerder plaatste ze er zelfs al foto's van op Instagram. In een nieuwe, goudeerlijke Instagrampost laat ze nu ook zien hoe ze daarmee omgaat en het verbergt.

De huidziekte van Kim Kardashian

Daarvoor gebruikt de realityster body make-up. Het product dat ze gebruikt komt uit haar eigen beautylijn KKW Beauty, en daarmee is de video uiteraard ook een promotiepost, maar toch waarderen we haar eerlijkheid over haar huidziekte. Het product dat ze gebruikt is eigenlijk een body shimmer, en heeft dus als doel om je lichaam te laten shinen. Maar het product kan ook gebruikt worden om bepaalde plekken op je huid te verbergen. Bij Kim zijn dat de plekken die veroorzaakt worden door haar Psoriasis.

Goudeerlijke video
Op de videobeelden zien we hoe Kim het product op haar benen aanbrengt. Ook deelt ze voor- en nafoto's. "Dit is al die tijd mijn geheim geweest", schrijft de realityster bij de video. "Ik heb geleerd om met mijn huidziekte om te gaan en er niet onzeker over te zijn, maar er zijn dagen dat ik het graag wil verbergen. En dan gebruik ik dit."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body