Kylie Jenner uit de kleren voor Playboy

“You can be sexy and still be a badass mom”

kylie-jenner-playboy
GothamGetty Images

Kylie Jenner is sinds kort een van de rijkste vrouwen ter wereld. Ze is bekend van de realityserie Keeping Up with the Kardashians en heeft van haar eigen bedrijf Kylie Cosmetics een imperium opgebouwd. Momenteel is de selfmade billionaire erg gelukkig met haar vriend Travis Scott en zijn ze de trotse ouders van hun dochter Stormi. Vorige week maakte Kylie met een wel heel steamy voorproefje op Instagram bekend dat zij en Travis in Playboy staan. Nu kunnen we de hele fotoserie zien en wij zijn onder de indruk.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kylie Jenner over haar Playboy debuut:

Kylie vertelt, dat ze niet had kunnen bedenken deze shoot met Playboy te doen. Maar toen Travis het idee aan haar voorstelde, veranderde Kylie toch van gedachte. Travis heeft de regie, het interview en de beeldkeuze op zich genomen en Kylie vertrouwt hem en zijn creatieve visie volledig. Ook vertelt Kylie dat ze de stijl, die Playboy momenteel aanhoudt, erg mooi vindt.

Moederschap en seksualiteit kunnen naast elkaar bestaan

In het interview komt het onderwerp seks natuurlijk aan bod. Er wordt vaak gedacht dat je seksleven op een lager pitje komt te staan, door het kersverse ouderschap. Travis en Kylie vertellen dat dit bij hun zeker niet het geval is. Het stel vindt dat, het krijgen van een kind, hun seksleven zelfs beter heeft gemaakt. “Je herinnert me eraan dat moederschap en seksualiteit naast elkaar kunnen bestaan. En dat je je seksualiteit omarmt, betekent niet dat je geen morele waarden hebt of dat je geen goede moeder bent. Je kunt sexy zijn en een badass moeder,” zegt Kylie tegen Playboy over Travis.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body