Glamour test: De reviv megaboost-behandeling

Vrieskou, naalden, bloedzuigers en andere extreme beauty-dingen, Glamour neemt het onder de loep

lachende-vrouw
Lara Callahan / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Bloedzuigers op je rug, een treatment die je (letterlijk!) de adem beneemt en... ai dat is wel een héél grote naald: Glamour test opmerkelijke beautybehandelingen. Glamour onderging deze keer een reviv megaboost-behandeling bij Face Body Bar Doctors Inc.

Reviv infuus

Wat de behandeling inhoudt? Nina krijgt een injectie met vitamines en een hoge dosis glutathion (antioxidant). Ook wel ‘het ultieme anti-katermiddel’ genoemd. “Ik ben net verhuisd naar Amsterdam en ga veel op stap, met de nodige drankjes en late-night snacks. Een goede nachtrust schiet er vaak bij in. Kortom, ik kan wel een extraatje gebruiken.” Celebs zoals Kate Moss, Rihanna en Rita Ora zijn al fan. Voor deze behandelingen bracht Nina een bezoek aan Face Body Bar Doctors Inc, in Amsterdam-Zuid. De verwachtingen zijn torenhoog want: “Als Kate Moss zich hieraan waagt, moet het toch íets doen?” Voor de beauty treatment betaal je rond de 149 en 199 euro.

Wat je van het reviv-infuus kunt verwachten

De behandeling: “De kliniek zit op de Zuidas en oogt clean. Eerst krijg ik uitleg over de behandeling van knappe dokter Job. Hij benadrukt dat het reviv-infuus bedoeld is als extraatje: het is een tijdelijke boost, geen oplossing voor een gezondheidsprobleem. Eenmaal in de behandelruimte neem ik plaats in een luxe ligstoel. Dokter Job stelt me nog wat vragen over mijn gezondheid en hij meet mijn bloeddruk om er zeker van te zijn dat ik deze behandeling kan ondergaan. Want, benadrukt hij, een infuus aanleggen is een medische ingreep. Gelukkig slaag ik voor de lichamelijke test. Yes! Tijd voor the real deal. Ik verwacht een kant-en-klaar goedje dat zo, hup, in m’n arm wordt geïnjecteerd. Maar de werkelijkheid is cooler: de infuusoplossing wordt voor mijn ogen bereid.

"Shit, dit is allemaal leuk en aardig, maar hij gaat in me prikken!"

Met een grote naald injecteert dokter Job de vitamines en ingrediënten uit hun flesjes in de infuuszak. Ik stroop m’n mouw alvast op. Nu word ik toch een beetje zenuwachtig. Doet het pijn? Dokter Job komt naast me zitten en vraagt of ik bang ben voor naalden. Shit, dit is allemaal leuk en aardig, maar hij gaat in me prikken! Door de relaxte ontvangst was ik dat bijna vergeten. Gelukkig is de prik pijnloos. Wel een gek idee dat er nu een goedje van buitenaf in mij druppelt. Nu is het een kwestie van wachten tot de vloeistof volledig is opgenomen. Dit duurt zo’n twintig minuten. Het licht wordt gedimd, ik kan Netflixenof wat mails antwoorden op m’n telefoon. Voor ik het weet, zit de behandeling erop. Het infuus wordt snel en pijnloos verwijderd. Dokter Job plakt een pleister op m’n arm en ik kan gelijk door naar de redactie.”

Zijn vitamine-injecties het waard?

“Het personeel is superprofessioneel en de behandeling voelt luxe, echt een ervaring. Natuurlijk is het handig dat je niet té bang bent voor naalden. En als je dit geregeld wil doen, is het best een kostbare aangelegenheid. Maar Nina is fan! “Na afloop voel ik me direct mega-energiek, alsof ik heb gesport en tien koppen koffie heb gedronken. Mijn huid straalt en is heel dewy. De dagen na de behandeling heb ik extra veel gefeest, maar geen last gehad van een kater. Ik zou dit elke maand wel willen, als ik het zou kunnen betalen.” Ze beoordeelt De reviv megaboost-behandeling met een 9.

Het artikel Glamour test: opmerkelijke beauty behandelingen staat in het augustus nummer van 2017.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body