Zara verkoopt nu parfums in samenwerking met bekend Brits parfumeur Jo Malone

Precies op tijd voor de feestdagen

Zara X Jo Malone
Zara

Zara komt zeer onverwacht met een wel heel leuke samenwerking. De modeketen heeft de handen ineengeslagen met de bekende Britse parfumeur Jo Malone. Samen hebben de twee acht geuren ontwikkeld, die nu al verkrijgbaar zijn.

Zara X Jo Malone

Je kunt de Britse Jo Malone kennen van haar badproducten en kamergeuren, maar de parfumeur staat vooral bekend om haar parfums en luxe kaarsen. Voor zo'n parfum of kaars moet je normaal gesproken diep in de buidel tasten, maar de prijzen voor de geuren uit de samenwerking met Zara liggen stukken lager. Zo betaal je voor een flesje van maar liefst 90 ml 25,95 euro, en kost een flesje van 40 ml je slechts 15,95 euro.

Jo Malone
Jo Malone richtte in 1983 haar gelijknamige label Jo Malone op, dat vervolgens uitgroeide tot een high end label op het gebied van geurproducten. In 2006 verliet Jo Malone haar eigen label toen ze kanker kreeg, dat haar reukvermogen aantastte. In 2011, vijf jaar later, besloot ze vanwege groot gemis toch weer een nieuw merk op te richten: Jo Loves, waarmee Zara nu dus samenwerkt.

Geuren
Voor de samenwerking creëerden Zara en Jo Malone acht geuren, die allesbehalve standaard zijn: van Ebony Wood (gedroogde bes en hout) tot Amalfi Sunday (mandarijn en citrus). Alle geuren zijn zowel voor mannen als vrouwen, en zijn er net op tijd voor de feestdagen. Over de collectie zegt Jo Malone zelf: "Ik ben voor de samenwerking in hun wereld gedoken, maar dichtbij mezelf gebleven. Ik heb het authentiek gehouden, zoals ik altijd doe."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body