Ashley Graham poseert poedelnaakt voor krachtige zwangerschapsshoot

Yes mama

Ashley Graham
Jamie McCarthyGetty Images

Ashley Graham staat niet bepaald bekend als preuts, en dat bewijst ze wederom op Instagram. Het model, dat op dit moment hoogzwanger is van haar eerste kindje, deelt een foto van een zwangerschapsshoot waarvoor ze poedelnaakt poseerde.

Ashley Graham zwanger

Het is echter niet de eerste keer dat het model haar naakte, zwangere lichaam op een goudeerlijke manier aan haar volgers toont. Eerder deelde ze al een naaktfoto waarop haar striae duidelijk zichtbaar is. Het model wordt dan ook regelmatig geroemd voor haar krachtige foto's, waarmee ze wil laten zien dat je van je eigen lichaam mag houden, hoe je er ook uitziet.

Krachtige zwangerschapsshoot
Ook deze keer is geen uitzondering. In de reacties laten haar volgers massaal weten onder de indruk te zijn van de foto. "Wat een zelfvertrouwen, zo mooi" en "Jij bent echt een rolmodel voor jonge meiden en vrouwen in het algemeen", klinkt het in de reacties. Daarnaast zijn er opvallend veel reacties van vrouwen die zelf ook zwanger zijn. "Ik ben nu acht maanden zwanger, en ik kan niet eens meer omhoog komen wanneer ik iets van de grond opraap", grapt een van haar volgers. "Hoe in hemelsnaam doe jij dit?!"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body