Doutzen Kroes onthult haar skincare geheim waar veel naalden bij komen kijken

Het Nederlandse supermodel deel haar favoriete beauty ritueel voor een jongere huid in deze video

Doutzen Kroes tijdens de CFDA Awards
Daniel ZuchnikGetty Images

Nederlands supermodel Doutzen Kroes staat al jaren aan de top van de modellenwereld. In haar Youtube-serie Doutzens Diaries geeft de Friezin een kijkje in haar privé en professionele leven, van een tour in haar walk-in-closet tot haar favoriete work-outs. In een nieuwe video onthult Doutzen haar beautygeheim om het verouderingsproces van haar gezicht te vertragen. En wat blijkt? Die skincare-routine bevat ontzettend veel naalden.

Doutzen Kroes' beautygeheim

"Ik word ouder en ook ik heb met onzekerheden te maken. Maar als je denkt dat ik botox ga nemen in deze video, dan kan ik je nu al vertellen dat dat niet het geval is," zo begint het supermodel haar video. Doutzen onthult dat ook zij de verandering van haar lichaam, en specifiek haar gezicht, soms lastig vindt. "Ik heb het gevoel dat mijn gezicht zo verandert, en bijna uit elkaar valt. Misschien denk je 'Waar heeft zij het nu weer over', maar je moet je realiseren dat ik in mijn werk heel kritisch naar mezelf kijk." Maar wat is dan Doutzens grote beautygeheim waar veel naalden bij komen kijken? De eeuwenoude behandelmethode acupunctuur.

Acupunctuur

Doutzen onthult dat ze gebruik maakt van een zogeheten gezichtsverjonging behandeling bij acupuncturist Cas Rooseboom in Amsterdam. Het supermodel krijgt naalden in haar handen, voeten en gezicht die de aanmaak van collageen versterken. Dit zorgt ervoor dat de huid elastischer blijft, minder snel rimpels krijgt en dus op een tragere manier veroudert. Doutzen kaart aan dat ze niet snapt waarom haar rechter oog kleiner is en lager hangt dan haar linker. 'Je lichaam wordt gevoed vanuit je hersenen. Je hebt een linker en een rechter hersenhelft, de linker werkt vanuit rationaliteit en de rechter vanuit emotie. Rechts voedt de linker helft van je gezicht en andersom. Dus als je veel aan het werk bent, dan droogt die kant meer uit,' vertelt Cas. Bekijk Doutzens hele acupunctuur ervaring in de video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Doutzen Diaries

Ruim vier maanden geleden begon Doutzen met een gloednieuw project dat de start van haar eigen Youtube-kanaal behelsde. Daar lanceerde ze haar eigen serie genaamd Doutzen Diaries, waarin ze elke week (op woensdag om precies te zijn) een video deelt waarin ze de kijkers meeneemt in haar dagelijkse leven als model, moeder en vrouw. "Dat is wie ik ben", vertelde het model aan Eva Jinek in haar talkshow. "Ik geniet enorm van de glamour en alle aandacht, maar ook van thuiskomen en moeder en vrouw zijn."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body