10x Glamour + The Ritual Of Ayurveda nú voor maar €49,95 i.p.v. €153,70

Goede deal, al zeggen we het zelf!

rituals-glamour-abonnement
Glamour

Word helemaal zen met deze The Ritual of Ayurveda-verzorgingsset van Rituals én krijg tien keer Glamour in je brievenbus. Goeie deal, al zeggen we het zelf.

The Ritual of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda van Rituals is gebaseerd op de eeuwenoude ayurveda–filosofie. Deze Indiase manier van denken is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie en het vinden van balans. En dat gebeurt dan weer door het reinigen en voeden van zowel lichaam als ziel. Deze fijne set verzorgingsproducten doet precies dat!

Inhoud The Ritual of Ayurveda-set

Dry Oil t.w.v. € 19,50
Shampoo t.w.v. € 9,50
Scented Candle t.w.v. € 19,50
Conditioner t.w.v. € 9,50
Kitchen Hand Wash t.w.v. € 9,90
Kitchen Hand Balm t.w.v. € 9,90
Hair & Body Mist t.w.v. € 17,50
Foaming Shower Gel t.w.v. € 8,50

Totaal € 103,80

Ga snel naar Glamour.nl/aanbieding of bel 088-024 54 54 (maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur)

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. De verzendkosten van het cadeau bedragen €5,99. Opzeggen is eenvoudig en kan na de actieperiode per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de leveringsvoorwaarden, en het privacy- en cookiebeleid van Hearst Netherlands van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body