Miljuschka deelt opnieuw een #eerlijkefoto: 'Quarantainekilo's zijn er bij iedereen'

'Onzekerheid is weer voelbaar in de lucht', en dus geeft ze het goede voorbeeld

miljuschka eerlijke foto
Sophie MayanneGetty Images

Vanuit quarantaine – wat continu toegang tot keukenkastjes vol lekkers betekent – zien we het buiten steeds lekkerder weer worden. En als die stijgende temperaturen doorzetten, kunnen we snel weer onze bikini uit de kast trekken. Iets wat volgens Miljuschka Witzenhausen, wiens inbox ontploft van vragen over welke bikini's goed werken voor haar lichaam, leidt tot onzekerheid. Maar jij bent heus niet de enige met wat extra quarantainekilo's, zo stelt de oud WIDM-deelnemer, die de hashtag #eerlijkefoto met die kennis nieuw leven inblaast. Uiteraard wederom door zelf het goede voorbeeld te geven.

Miljuschka's #eerlijkefoto

"Het is mooi weer. De meivakantie breekt aan. Quarantainekilo's zijn er bij iedereen. Onzekerheid is voelbaar in de lucht omdat velen weer vrezen om straks in bikini rond te lopen. Dus leek het me wel weer een goed moment voor een #eerlijkefoto", schrijft Miljuschka bij de selfie, waarop te zien is hoe ze – het nodige bedekkend, uiteraard – poedelnaakt op een handdoek zit.

Wat ook alweer het doel van de social media-actie is? Dat herhaalt de presentatrice en tv-kok maar al te graag. "Het overgrote beeld dat we voorgeschoteld krijgen op Insta is niet haalbaar voor velen, en ook niet voor mij. Omdat je genetisch een ander lijf hebt. Omdat je ervoor kiest om te genieten in plaats van constant op te letten en te lijnen. Omdat je geen zestien meer bent. Omdat je het leven leeft naar jouw inzicht en maatstaaf. Maar samen kunnen we deze balans veranderen."

Het normale beeld

En dus roept Miljuschka opnieuw op om trots te zijn op jezelf, je niet te verschuilen, maar foto's van jezelf te maken en deze zonder schaamte op social media te plaatsen. Mét de hashtag #eerlijkefoto, "zodat die foto's het normale beeld worden voor jou, mij, onze kids, partners, etc."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: taboes met Glamour: de redactie praat over schaamhaar

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body