Miljuschka deelt opnieuw een #eerlijkefoto: 'Quarantainekilo's zijn er bij iedereen'

'Onzekerheid is weer voelbaar in de lucht', en dus geeft ze het goede voorbeeld

miljuschka eerlijke foto
Sophie MayanneGetty Images

Vanuit quarantaine – wat continu toegang tot keukenkastjes vol lekkers betekent – zien we het buiten steeds lekkerder weer worden. En als die stijgende temperaturen doorzetten, kunnen we snel weer onze bikini uit de kast trekken. Iets wat volgens Miljuschka Witzenhausen, wiens inbox ontploft van vragen over welke bikini's goed werken voor haar lichaam, leidt tot onzekerheid. Maar jij bent heus niet de enige met wat extra quarantainekilo's, zo stelt de oud WIDM-deelnemer, die de hashtag #eerlijkefoto met die kennis nieuw leven inblaast. Uiteraard wederom door zelf het goede voorbeeld te geven.

Miljuschka's #eerlijkefoto

"Het is mooi weer. De meivakantie breekt aan. Quarantainekilo's zijn er bij iedereen. Onzekerheid is voelbaar in de lucht omdat velen weer vrezen om straks in bikini rond te lopen. Dus leek het me wel weer een goed moment voor een #eerlijkefoto", schrijft Miljuschka bij de selfie, waarop te zien is hoe ze – het nodige bedekkend, uiteraard – poedelnaakt op een handdoek zit.

Wat ook alweer het doel van de social media-actie is? Dat herhaalt de presentatrice en tv-kok maar al te graag. "Het overgrote beeld dat we voorgeschoteld krijgen op Insta is niet haalbaar voor velen, en ook niet voor mij. Omdat je genetisch een ander lijf hebt. Omdat je ervoor kiest om te genieten in plaats van constant op te letten en te lijnen. Omdat je geen zestien meer bent. Omdat je het leven leeft naar jouw inzicht en maatstaaf. Maar samen kunnen we deze balans veranderen."

Het normale beeld

En dus roept Miljuschka opnieuw op om trots te zijn op jezelf, je niet te verschuilen, maar foto's van jezelf te maken en deze zonder schaamte op social media te plaatsen. Mét de hashtag #eerlijkefoto, "zodat die foto's het normale beeld worden voor jou, mij, onze kids, partners, etc."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
View this post on Instagram

Het is mooi weer. Meivakantie breekt aan. Quarantaine kilos zijn er bij iedereen. Mijn inbox ontploft over welke bikinis goed werken voor mijn lichaam. Onzekerheid is weer voelbaar in de lucht omdat velen weer vrezen om straks in een bikini rond te lopen. Dus het leek me wel weer een goed moment voor een #eerlijkefoto Het overgrote beeld wat we voorgeschoteld krijgen op insta is namelijk niet haalbaar voor velen ook niet voor mij. Omdat je genetisch een ander lijf hebt. Omdat je ervoor kiest om te genieten ipv constant op te letten en te lijnen. Omdat je geen 16 meer bent. Omdat je het leven leeft naar jouw inzicht en maatstaaf. Maar samen kunnen we deze balans veranderen. Wees trots op jezelf. Maak foto’s op het strand dit jaar. Verschuil je niet achter een tas, doek of maak alleen een foto van de kinderen. Herinneringen leven langer als je het vast legt. Als je dus niet op de foto staat was je er op de lange termijn gevoelsmatig niet bij. Ik zou het echt te gek vinden als we weer samen een stroom van #eerlijkefoto kunnen creëeren. Dus post jouw #eerlijkefoto Zodat die foto’s het normale beeld word voor jou, mij, onze kids, partners etc. Geniet van je lijf, elkaar en het leven. Zeker in deze tijd realiseren we des te meer hoe belangrijk de normale kleine dingen in het leven zijn. Hoe zonde het is om je tijd te verdoen aan zelfhaat, jezelf af te zonderen vanwege onzekerheid en crash-diëten. Ik weet dat mijn foto’s op insta ook vaak verre van reëel zijn. Niet vanwege photoshop want daar ben ik op tegen. Filter nog tot daaraantoe. Maar vanwege het feit dat ik met een team werk. Maar wees bewust. Er is een heel leger voor nodig om me zo op de foto te krijgen. Make-up, styling en fotograaf. Dit is mijn duit in het zakje van de #eerlijkefoto LOVE YOURSELF😘

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

Zien: taboes met Glamour: de redactie praat over schaamhaar

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body