Rituals opent flagshipstore House of Rituals in hartje Amsterdam

Eten, relaxen en shoppen allemaal onder één dak bij House of Rituals

house of rituals amsterdam
Rituals

Om te vieren dat ze dit jaar twintig jaar bestaan, opent Rituals een gloednieuwe flagship store in hartje Amsterdam. Op 21 oktober opent House of Rituals: een holistisch winkel- en lifestyle concept waarin Rituals je wil laten ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

House of Rituals Amsterdam

House of Rituals zal vier verdiepingen beslaan aan het Spui in Amsterdam. Elke verdieping heeft een ander doel. De begane grond bestaat uit een megastore met Rituals-collecties en Insta-worthy hoekjes, waar je jouw favoriete producten op een andere manier kan beleven. Daarnaast bevindt zich restaurant Rouhi, waar je food for the soul kunt ervaren: bijzondere thee, mocktails, kleine culinaire gerechtjes voor de lunch of een uitgebreid diner geïnspireerd op de keuken uit het Midden- en Verre Oosten.

Shoppen en ontspannen in House of Rituals Amsterdam

Op de eerste verdieping vind je de nieuwe, exclusieve en premium collecties van de Home Collection, die is uitgebreid met producten van de Mansion, Talisman en Signature Collections. Die stuk voor stuk bestaan uit mooie geurkaarsen, parfums en geurstokjes. Daarnaast vind je hier ook accessoires, beddengoed en textiel.

De tweede en derde verdieping zijn gereserveerd voor de Rituals Body en Mind Spa, die in de zomer van 2021 open zal gaan. Hier kun je terecht voor massages, gezichts- en schoonheidsbehandelingen, meditatielessen en stressreducerende behandelingen.

House of Rituals na een dag shoppen

Nu kun je dus na een dagje shoppen – wat hopelijk in de toekomst weer volop kan, ook als uitje – genieten van een lekker hapje, wat heerlijke geurkaarsen mee naar huis nemen of genieten van een heerlijke massage of meditatie bij Rituals.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Body