Dit zijn de grootste nageltrends van aankomend najaar

De grootste nageltrends van aankomend najaar

nageltrends van het najaar
Glamour

Dit weekend staat volledig in het teken van beauty, beauty en nog meer beauty. Als kers op de taart is zondag 22 november onze eerste digitale editie van Glamour Beauty Festival! Verwacht: inspirerende masterclasses, beautytalks, tutorials en musthave producten. Meer weten? Lees hier alles over Glamour Beauty Festival.

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe nagellakkleuren en nu de herfst officieel is aangebroken, is het hoog tijd om je nail game te upgraden. We keken van de catwalk af welke nagellakkleuren we het najaar van 2020 gaan dragen. En selecteerden ook vast de nagellakjes. Bedank ons later maar.

Nageltrends 2020

Bordeauxrood

nageltrends 2020
Imaxtree

Bordeauxrood? For fall? Ground breaking. Nee, maar serieus. Het is bijna een ongeschreven regel dat bordeauxrood en het najaar, hand in hand met elkaar gaan. Geen wonder, want deze kleur misstaat werkelijk waar niemand.

Gold finger

nageltrends 2020
Imaxtree

Houd je van een opvallende manicure? Het liefst met glitters én embellishments, als het even kan? Bof jij dan even met deze trend. Je hebt nu tijd zat om te oefenen voor de aankomende feestdagen.

Oranje boven

nageltrends 2020
Imaxtree

Als je de dagen hebt afgeteld tot je een Pumpkin Spice Latte kunt bestellen, dan is dit de kleur voor jou. Dit najaar is oranje een duidelijke trendkleur, variërend van heldere citrustinten tot rokerige oranje okertinten.

Groene vingers

nageltrends 2020
Imaxtree

Geen fan van zwarte nagels? No worries, deze donkere groentinten zijn helemaal on trend. Of je nu de voorkeur geeft aan een zachte grasgroene tint of een meer klassieke diepgroene emeraldgroene variant op de kleur. De groene manicures nemen ook Instagram langzaam over.

Zwart

nageltrend 2020
Imaxtree

When in doubt, wear black. Dat geldt dit najaar ook voor je nagels. Maar dan wel met wat nailart hier en daar. Christian Cowan en Alice + Olivia doen het vast voor.

Bruintinten

nageltrends 2020
Imaxtree

Met bruintinten als espresso, karamel, chocolade, en kaneel om uit te kiezen, is er een bruine tint voor iedereen, waardoor het dit seizoen één van de nieuwe it-kleuren is. Hoewel je altijd de nagellakkleur moet dragen die je aanspreekt en zélf mooi vindt, kun je ook heel gemakkelijk kijken welke tint het mooist staat bij jouw ondertoon door simpelweg naar je sieraden te kijken. Zijn de sieraden in je collectie vaker zilver of goud? Als het antwoord goud is, neig je naar warmere (bruin)tinten en wanneer je vaker zilver draagt, zijn dit vaak koelere (bruin)tinten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder