Het Glamour Health team zet hun acht favoriete Instagram-accounts op een rij.

8x favoriete fitspirations

De favoriete Instagram-accounts van Glamour Health team op een rij

Tegenwoordig is het super easy om - met behulp van social media – een kijkje te nemen in het leven van jouw favoriete inspirators all over the world. Naast de welbekende beauty’s als Doutzen en Adriana Lima kijken wij van het Glamour Health team ook graag naar food bloggers & fit girls. Deze week zet Ashley van Girlslovehealthy haar favoriete Instagram-accounts voor jullie op een rij.

@toneitup
Een internationaal succes met maar liefst 331K volgers: Toneitup. Naast een Instagram-account vol recepten, workout-tips en inspirerende foto’s kennen wij Toneitup ook van een goedlopende website. Wat ik zelf erg leuk vind aan dit account is dat zij podium bieden aan talloze meiden die een geweldige fit-transformatie zijn ondergaan. GIRLPOWER!

@kayla_itsines
Kayla
is voor mij vanaf dag één een grote inspiratiebron geweest. Ze is wereldwijd bekend geworden door haar ‘bikini body guides’ en heeft nu meer dan 1,6 miljoen volgers. Met deze guides zorgt Kayla dat je binnen 12 weken bikini-proof het strand op kan. Haar Instagram bestaat voornamelijk uit testimonials en motivatie kiekjes. Ik kan je één ding vertellen: haar missie is geslaagd.

@renskroes
Rens Kroes
heeft zich inmiddels omhoog gewerkt tot één van de meest bekende Nederlandse foodexperts van dit moment. En die titel verdient ze dubbel en dwars! Rens leert je hoe gezond eten ook onwijs lekker kan zijn. Op haar Instagram-account vind je de heerlijkste sapjes en verrassende binnen- en buitenlandse recepten. Wat zo leuk is aan Rens, is dat ze je naast food-inspiratie ook een kijkje laat nemen in haar dagelijks leven.

@inlovewithhealth
Naast Rens Kroes is er nog een andere Dutchie met enorm veel kennis over voeding én sport. Inlovewithhealth is nog geen jaar oud, maar nu al mega succesvol. De powervrouw achter dit account is de bloedmooie Lisa van Cuijk, zij is hét bewijs dat haar methode ook werkt. Wauw, wat heeft zij een prachtfiguur. Waarom dit account één van mijn favorieten is? Simpel: Lisa biedt naast eetschema’s ook workout-methodes aan, dus heb je bij haar alles-in-één.

@modelworkout 
Een Nederlandse community die online workout-video’s aanbiedt. Op deze manier kun je thuis (of op reis) trainen en daarbij word je begeleid. Wat zo leuk is aan Modelworkout is dat je ook met andere meiden in contact komt. Dat inspireert, motiveert en zorgt ervoor dat sporten leuk blijft. En oh ja... op het Instagram-account van Modelworkout komen de knapste mannen op aarde voorbij, ook dat is een leuke bijkomstigheid!

@fitgirlcode
Ik kan geen betere omschrijving van Fitgirlcode geven dan zij zelf: 'a community that inspires and motivates women to unlock their personal code for a healthy lifestyle'. Wat begon als een onderzoeksplatform is ‘per ongeluk’ uitgegroeid tot een groot succes. Hoe vet is dat? Fitgirlcode weet je echt te motiveren op het gebied van voeding en beweging. Met hun eigen kledinglijn en geweldige quotes weten ze zichzelf te onderscheiden van andere communities, dat maakt ze zo sterk.

@merel_thegreenhappiness & @tessa_thegreenhappiness
Dit Amsterdamse foodblog-koppel heeft mijn hart gestolen. Waarom? Merel en Tessa zijn expert op het gebied van lekkere tussendoortjes. En laat dat nou nét mijn favo snackmoment zijn! De recepten van de meiden zijn verrassend en (voor mij heel belangrijk) makkelijk te maken. Love it.

@healthyfans
Owner Jenny laat met Healthyfans zien dat je zowel in het bezit kunt zijn van een killer body als dat je van chocola kunt genieten. Jenny geeft je op haar account een kijkje in haar sportieve en gezonde levensstijl, maar laat ook zien dat je af en toe best eens een snackmoment mag hebben. Want zeg nu zelf: we all love chocolate!

Nu ben ik erg benieuwd naar jullie top 8 favoriete fitspirations.

Tot volgende week!

XOXO Glamour Health team

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten