Actrice Blake Lively - bekend van Gossip Girl - beviel in september 2016 van haar tweede dochter. Sindsdien is ze hard aan het trainen om de zwangerschapskilo's eraf te trainen.

Blake Lively eerlijk over post-zwangerschapslichaam

Een 'bikinibody' krijgen, is hard werken, weet Blake inmiddels

© Getty Images

Blake Lively a.k.a. Serena van der Woodsen beviel in september 2016 van een meisje. Samen met hubby Ryan Reynolds heeft de blondine twee dochters: James (3) en Ines (1) Reynolds. Na de laatste was mama Blake in totaal 28 kilo aangekomen.

Sporty spice
Inmiddels zijn de zwangerschapskilo’s van Blake verdwenen, maar dat ging zonder slag of stoot. Op Instagram deelt ze een goudeerlijke post over haar strijd om weer in vorm te komen na de zwangerschap.

Back in shape
En óf ze weer in vorm is. De 30-jarige actrice heeft abs waar je u tegen zegt. Dat allemaal dankzij personal trainer Don Saladino, met wie ze sinds de geboorte van James traint.

Dieet
Met behulp van een clean dieet zonder bewerkte voeding en een heavy sportschema is het Blake gelukt om in 14 maanden 27 kilo kwijt te raken. Ze geeft in haar Instagram-post (zie hierboven) toe dat het zwaar was.

Rustig aan 
Volgens de actrice is het onzinnig hoe snel er van vrouwen wordt verwacht dat ze weer hun oude vorm terug hebben. Net na de geboorte van haar eerste dochter vertelde ze aan een Australische radiozender: "Nadat ik een kind had gekregen dacht ik: “oké, dit is hoe mijn lichaam er nu uit ziet. Dit is geweldig – ik heb dit lichaam verdiend. En het is niet zo goed als het was voordat ik een kind had, maar ach.”

The Shadows
Voor de film The Shadows moest ze al snel weer in shape op de set verschijnen. Ze trainde daarom 10 maanden lang keihard met Saladino om haar zwangerchapskilo’s kwijt te raken. Ook deze keer is Blake gemotiveerd om aan haar lichaam te werken. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten