Steeds vaker geven bloggers en Instagrammers toe dat ze op hun foto’s niet helemaal de waarheid laten zien. Zo ook de Finse Instagramster Sarah Puhto.

Blogster laat zien hoe sommige Instagramposes de waarheid kunnen verbergen

Niets is wat het lijkt...

Steeds vaker geven bloggers en Instagrammers toe dat ze op hun foto’s niet helemaal de waarheid laten zien. Zo bleek eerder dat dit meisje wist te verbergen dat ze al een zeven jaar lang geen haar heeft, maar pruiken draagt.

En ook Sarah Puhto, een Finse Instagramster, laat zichzelf van haar beste kant fotograferen, maar niet alleen van die kant. In dezelfde foto showt ze namelijk zichzelf zoals ze echt is, zonder ingehouden buik en geholde rug.

Wat Sarah ook laat zien is dat je soms na een maaltijd een heel ander lichaam kan hebben dan wanneer je een lege maag hebt. De before en after foto’s laten het grote verschil zien, en ook dat het helemaal niet raar is om een ‘gewoon’ lichaam te hebben.

‘’Ik keek wel eens naar mijn buik na het eten en was ervan overtuigd dat niemand er zo anders uit zag als ik na een maaltijd. Ik dacht dat iedereen altijd een platte buik had. Maar de waarheid is dat niemand dat heeft, iedereen ziet er anders uit als ze hebben gegeten.’’

Door de ‘realistische’ foto’s online te zetten, hoopt Sarah andere meiden te laten zien dat niet iedereen perfect is.  Good job, girl. 

Bekijk hier nog even wat voor- en na's:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten