We maakte kennis met de 41-jarige Lure Hsu, die met haar tienerlooks net een 21-jarige lijkt. Nu duiken er nieuwe foto’s op en blijken ook haar zussen én moeder dezelfde jaloersmakende genen te hebben.

De hele Taiwanese familie 'Hsu' lijkt minstens 20 jaar jonger

Ze delen hun beautygeheimen

Onlangs keek iedereen vol ongeloof naar de 41-jarige Lure Hsu, die qua looks prima door kan voor een 21-jarige, als het niet jonger is. Nu duiken er nieuwe foto’s op waarop blijkt dat haar zussen en moeder dezelfde jaloersmakende genen hebben. Moeders spant in dit plaatje absoluut de kroon.

Drieling
Lure heeft twee zussen: Sharon (36 jaar) en Fayfay (40 jaar). Iedereen zal beamen dat ze eruit zien als teenagers die net van de middelbare school komen. Ook denken mensen vaak dat hun 63-jarige moeder(!) hun zus is. Zij had net als haar dochters de helft van haar eigen leeftijd kunnen zijn, niet? 


Op bovenstaande foto zie je links de 41-jarige Lure, in het midden de 63-jarige moeder en rechts de 36-jarige Sharon. En dit is de 40-jarige FayFay: 

De Taiwanese vrouwen worden in hun vaderland 'de godinnen van de eeuwige, bevroren jeugd' genoemd.

Beautygeheimen
Natuurlijk wil jij nu weten wat de beautygeheimen zijn van deze drie zussen en hun moeder. In een interview met Friday magazine onthult Lure dat het geheim van een jeugdige look is om veel water te drinken en groenten te eten.

Hydrateren
Lure benadrukt ook het belang van het hydrateren van de huid. ''Als je huid genoeg vocht binnenkrijgt, hoef je je geen zorgen te maken over ouder worden en rimpels.'' Veel water drinken en moisturizen dus. Of gewoon een flink portie goede genen hebben?

Lauw water
Veel water drinken is ook Fayfays' advies, inclusief een groot glas lauw water iedere ochtend. ''Ik drink al meer dan tien jaar een glas lauw water per dag'', vertelt Fayfay. ''Ik drink 350 mililiter tot 500 mililiter." Volgens deze Taiwenese vrouwen is het geheim simpeler dan je je kon voorstellen – water! 

Nog wat foto's van de drie zusjes om je mond nóg verder open te laten vallen:

 

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten