Schurende dijbenen zijn voor veel vrouwen een welbekend probleem. Niet erg charmant. Daar is nu gelukkig een oplossing voor.

Deze anti-schuurbanden zijn dé oplossing voor schurende benen in de zomer

Nooit meer last van pijnlijke, vuurrode schuurplekken

De zon schijnt al een paar weken non stop en als we het weerbericht mogen geloven, blijft het tropische weer voorlopig aanhouden. Dat betekent dat de shorts, rokken en jurkjes weer in overvloed uit de kasten worden gehaald. Klagen over dit weer doen we zeker niet, maar blote benen brengen wel een probleem met zich mee.

Het leed dat schurende benen heet
Schurende dijbenen zijn voor veel vrouwen een welbekend probleem. Ga je in een jurkje naar het strand, dan heb je vervolgens twee vuurrode plekken tussen je bovenbenen zitten, nog voordat je überhaupt op het strand ligt. Niet erg charmant. Daar is nu gelukkig een oplossing voor.

Tijdelijke oplossing
We zijn natuurlijk allemaal wel bekend met de huis-, tuin-, en keukentip vaseline. Helaas zweet je dat er op een warme dag binnen no time af. Er is dus zwaarder geschut nodig.

Anti-schuurbanden
De online shop Pretty Little Things heeft dé oplossing voor schurende benen: anti-schuurbanden. Fijne bijkomstigheid: je koopt de banden voor slechts €11,20.

Hit
De banden vlogen over de digitale toonbank en zijn inmiddels bijna uitverkocht (op een paar maten na). Hopelijk heeft Pretty Little Things door dat het een regelrechte hit is en vullen ze de voorraad snel aan. Tot die tijd kun je ook met deze tips aan de slag

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten