Bringing GLAMOUR into your daily life!

Een goedkope pot Sudocrem is een beauty-held om veel redenen

Het is bijvoorbeeld het ideale gezichtsmasker

Handen in de lucht als je bovenstaande pot Sudocrem herkent. En ook al komt het wit/rode etiket je niet bekend voor, waarschijnlijk heb je er als baby kennis mee gemaakt. Sudocrem is namelijk de holy grail voor moeders die moeten dealen met rode babybillen door luieruitslag en hun eigen kapotte tepels. Yep.

Maar deze grijze pot is ook een beauty-held. Voor €6,70 heb je een pot van €125 ml in huis. Het witte spul is hardnekkig en dik, dus je hebt er niet veel van nodig. Vervolgens kun je er dit mee:

1 Gebruik het op gebarsten lippen. De crème is hardcore wit, dus je moet daarna niet de deur uit willen, maar het werkt als een tiet voor alles wat gebarsten is (pun intended). 

2 Smeer het op je oren en je voorhoofd als je thuis je eigen haren verft. Wanneer je klaar bent, was je de crème en alle verf die óp de crème is gekomen in een veeg weg. 

3 Stip het aan op puistjes en andere onrustige, geïrriteerde plekjes op je huid.4 Smeer het op je bikinilijn na het scheren. Het doet wonderen voor de rode bultjes die je kunt krijgen. 

5 Ditto voor je wenkbrauwen na het waxen. De roodheid verdwijnt veel sneller. 

6 Breng een laagje aan over je gehele gezicht als masker. Laat het tien minuten zitten en was het af met lauwwarm water en eventueel een face wash of micellar water. Je huid is goed gehydrateerd en minder rood en/of vlekkerig. 

7 Sommigen zweren bij Sudocrem als primer. Het egaliseert je huid, en brengt een mooie basis aan voor je make-up.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten