De meeste fitgirls laten op social media trots zien hoe ze overtollige kilo's hebben verloren, maar Tatiana maakt een statement. De Amerikaanse fitness-blogger kwam in drie maanden 15 kilo aan.

Fitnessblogger voelt zich fitter door 15 kilo aan te komen

Ook heeft ze een belangrijke boodschap

De meeste fitgirls laten op social media trots zien hoe ze overtollige kilo's hebben verloren, maar Tatiana maakt een statement. In drie maanden tijd kwam de Amerikaanse fitnessblogger 15 kilo aan, waarna ze besloot om een voor- en  na-foto te delen op Instagram. Dit doet Tatiana niet zomaar, maar met een noemenswaardige boodschap. 

 

Boodschap
Onder de foto schrijft de blogger: "Op de linkerfoto was ik depressief, at ik nauwelijks en was ik ongelooflijk onzeker over mezelf. Ik verloor veel gewicht en kampte met ondergewicht. Daarom besloot ik om op een gezonde en motiverende manier aan te komen.'' Op de linkerfoto weegt Tatiana 55 kilo, nu weegt ze 70 kilo, zie rechterfoto.

Mentale en fysieke gezondheid
Tatiana wil met haar foto’s duidelijk maken dat gewicht niet altijd iets zegt over je mentale en fysieke gezondheid. Naar eigen zeggen zit de fitgirl nu een stuk lekkerder in haar vel dan voorheen. 

Boodschap andere fitness-blogger
Eerder schreven we over fitness-blogger en oprichtster van FIT Body GuidesAnna Victoria, zij liet zien hoe misleidend foto’s kunnen zijn. Ze deelde op Instagram twee foto's van haar lichaam. Eén staand en één in een zittende houding. 


Post
Ze schreef onder haar post: “Ik 1% van de tijd versus 99% van de tijd. En ik hou van beide foto’s even veel. Goede of slechte hoeken hoeven de waarde niet te veranderen. Ik word ouder, ik heb cellulitis en striae die niet weggaan, en daar ben ik blij mee.’’

Sterk lichaam
Onder haar post ging Anna verder: ''Hoe kan ik boos zijn op mijn lichaam voor volkomen normale 'gebreken'? Dit lichaam is sterk, kan mijlen lopen, tillen, duwen en trekken. En het gaat allemaal niet om de manier waarop het eruit ziet, maar om de manier waarop het voelt.'' 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten